Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė drakosa
#85021 Mocca is megstamiausio puodelio ir baltojo sokolado du gabaliukai. Vakare arbuzine vonia(per gimtadieni gavau burbula voniai).
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#111544 žiūrėsiu vakare šitą filmą:
http://www.intv.ru/view/?film_id=45457

vien nuo minties apie tai įmanoma patirti orgazmą. aš visiškai totaliai išprotėjus dėl senojo rusų kino.
Vartotojo avataras
Parašė TasPats
#111633 Isimaudysiu pagaliau po savaites, nuo gripo pasveikau liktais. Tai nors vandenyje pasipliuskensiu :lakstau ir gavau naujaji testamenta pagaliau, pradesiu skaityt :)))
Parašė Nematoma
#111744 Manyčiau, karšta vonia su druskomis. Reikia atsipalaiduoti.
Vartotojo avataras
Parašė sumersara
#111750 Tai va siandien as palepinau save kelione i Vilniu,
pasivaiksciojimu po senamiesti, pasigerejimu, puikiu pavasariniu oru,
pozityviomis mintimis ir vel smestelejusiu spinduleliu, geros nuotaikos ir nuolat besisukusiu galvoje vieno mano destytojo posakiu: keep it simply stupid, kuris reiskia zvelk i viska paprastai. :DD
Parašė Nematoma
sumersara rašė:Tai va siandien as palepinau save kelione i Vilniu,
pasivaiksciojimu po senamiesti, pasigerejimu, puikiu pavasariniu oru,
pozityviomis mintimis ir vel smestelejusiu spinduleliu, geros nuotaikos ir nuolat besisukusiu galvoje vieno mano destytojo posakiu: keep it simply stupid, kuris reiskia zvelk i viska paprastai. :DD

Šaunu :flo pozityvios mintys, gera nuotaika - nėra nieko geriau...Taip ir toliau :super
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#113864 Jau palepinau save plaukų kauke, dabar karštu dušu su kruopščiu šveitimu, paskui visokie kremukai, kad kvepėtų kiekvienas mano kūno kampelis,veido kaukė, sutvarkytas "kailiukas, dar priduosiu plaukam ryškumo su basma kauke, dar pasidarysiu tirpios kavos su sojų grietinėle :))) ir naudodamasi proga, kad viena, nuoga plaukioju po namus... kaifuoju :)))
Vartotojo avataras
Parašė mango
#114302 As palepinsiu melisos aromatine vonia pries mega. Jau begu mirkti.
Parašė incognito
#148404 atėjo laikas voniai po daugybės dušinių laikų :dance
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#148418 siandien tureciau pasidaryt manikiura ir susigarbanot plaukus vakare :)
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#148616 siandien visa diena prekinaus o dabar dar ir normaliai pavalgysiu :DD
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#152776 Palepinau save ilgesniu miegu ir ramesniu pasiruošimu dienai. Va, net plaukai kvepia medum :)
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#153154 lepinu savo plaukus aliejaus kauke :)
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#153637 Jau palepinau :)))
Prasivėriau liežuvyje auskarą. :)))
Antrą jau :achtung