Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#72512 Kiek laiko jau turi rožytę? Jei dar neseniai, tai ji gal paprasčiausiai miršta... O gali būt, kad tik ruošiasi žiemoti - pažiūrėk į rožes, jos visos dabar taip "daro" :) O dėl orchidėjos... Ne visos pražysta antra kartą... Nežinau, kokios rūšies pas tave augalėlis, bet gal irgi paseno? :?
Parašė Indre
#72561 Rozyte turiu nuo birzelio menesio...tokia dabar pageltus, manau, gal kaip visi augalai rudeni meta lapus, tai ir ji sumaste :bloga o liudniausia del orchidejos, tokia grazi balta buvo.... na, dar ju nemesiu, toliau laistysiu ir ziuresiu kas gausis =)
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#72639 Tik rožytę laistyk kuo mažiau, juk ruduo. O orchidėja... Na, bandyk kiek mažiau, bet panašiai, kaip visada, gal dar... :)
Parašė Indre
#81029 Valio valio!!! =) Ka tik pastebejau, kad manoji orchideja naujus stiebelius isleidzia... :DD tikriausiai sulauksiu nuostabiu baltu ziedu :da

...na, o rozyte numire, jau pries keleta savaiciu ismeciau :verysad:
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#81088 JOs neilgai gyvena, Indre... :jap
Parašė Indre
#81103 Nezinojau, kad jos neilgaamzes, na ka padarysi... reiks nusipirkti kita =)
Parašė Indre
#93183 Jau gan dideli mano orchidejos ziedu pumpurai. Neuzilgo galesiu dziaugtis sios geles groziu =)
O as dar ketinau ja mest lauk uztai, kad metus nezydejo...

Uztai beveik numarinau kazkokia gelyte (lyg ir begonija vadinasi...), turejo 9 lapus, o dabar tik viena :D pataciau ant lango - gal atsigaus :?

O virziui sausra - vis jo nepalaistau, tai meta savo smulkius ziedelius ant palanges.... arba ji vargsa kas nors nuvercia nuo tos palanges (ypac sveciai) :bloga
Parašė Indre
#100822 Štai, pražydo mano džiaugsmas :DD
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#100840 Žavinga =)
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#100870 Kaip fainai :))) orchidėjos nuostabu :)))
O pas mane, nepatikėsit, pražydo rožytė! :DD net trys žiedukai :DD
Vartotojo avataras
Parašė juodulys
#111329 Turiu galybe kambariniu geliu. Dabar (jau apmazinus kieki) I aukste yra 11 vazonu, o II - 5. kai prasideda siltasis sezonas, tai lauke turiu kelis vazonus, 2 lovelius balkone ir dar kazkiek i zeme pasodintu geliu. Vasara vakarais kasdien skiriu apie valanda visu geliu palaistymui, nuzydejusiu ziedu ir pan, apskabimui.
kai namai buvo tusti, tai skubejau kuo daugiau tu geliu prisiauginti, prisidauginti, nes kazkaip viskas tuscia atrode, paskui mane siaubas eme, o dabar vel kazkaip susitvarkau su tuo gelynu.

As nelabai zinau ju pavadinimus, nelabai gilinuosi i auginimo subtilybes, bet kai tik laistau ipyliu vos vos i asoti universaliu trasu, tai vesi graziausi gelynai, nuolat zydi ir pan.
Vartotojo avataras
Parašė mango
#112597 Man irgi geles patinka, labai patinka kai j7 gaunu dovanu, ir kitiems dovanoti patinka, tiek skintas, tiek vazoneliuose. Buvo tokia manija, vis dauginau, dauginau, pleciau savo augintusius, dabar jau kazkaip aprimau, net kartais primirstu palaistyti, aisku jos man tai primena, atsiprasau ir toliau smagiai gyvenam. Kartais mane pamalonina, koki zieda sukrauna, labai sirdi tada pradziugina, gera taip, dziugu.
va, pavasaris arteja, jau spejau imesti seklu i vazna - dabar fainas laukimas, kada prades kaltis pirmieji daigeliai, lapeliai, pumpureliai, ziedeliai.... =)
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#113821 Vau, mano rožytė vėl pumpurą sudėjo :DD Dar iš maximos akcijinę, pigiai baltą raktažolę nusipirkau, savo malonumui, ir prie lovos pasimerkiau snieguolių, buvau pamiršus, kad jos taip kvepia :DD :))) O, tik dabar suvokiau, kad visos gėlės baltos :DD
Vartotojo avataras
Parašė mango
smekla rašė: pasimerkiau snieguolių, buvau pamiršus, kad jos taip

Vau, o iš kur snieguolės? taip pasiilgau jų.
ParašėBeširdė Ragana
#114817 Turiu nemažai kaktusų, seniau kolekcionavau (net ir pravardę turėjau Kaktusėlis :D ), dabar tai nežinau kaip atsikratyti, bet ir gaila atiduoti, nebent parduosiu. Kur nors. Vis gi krizė..... :D

Rudenį gavau Orchidėją, kelis kartus žydėjo, o dabar paskutinį kartą numetė žiedelius ir nebepražysta :( Kaip pražydinti?