Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#71672 nieko cia gero, as ir taip uztonizuota savaime. man kazkaip nusiramint reiketu
Vartotojo avataras
Parašė Aurėja
#71862 Kažin, ar Cipralexas padeda esant obsesiniam kompulsiniam sutrikimui? Bent kažkiek? Nes prie informaciniame lapelyje apie tai nieko neradau...
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#74771 geriu maximalia 20 mg doze.tfu tfu tfu neturiu ( o gal jau nebejauciu ) salutiniu poveikiu...
na, kad rankos dreba, tai normalu, kai tokios dozes vaistu.
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#75127 beje, man nuo ju labai dreba rankos.net rasyti be galo sunku. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#75131 Nu man nuo ju pradzioj ir rankos ir kojos drebejo ir krutys viskas kartu.
Vartotojo avataras
Parašė tolive
#75637 keista. as irgi geriu 20mg, bet man jokiu drebuliu nepasitaike. apskritai jokiu salutiniu poveikiu nejauciau tikriausiai kaip ir. tik nezinia ar padeda jis man..geriu jau daugiau nei puse metu, doze didejo nuo 5mg iki 20mg.
Vartotojo avataras
Parašė vikute
oksana rašė:Nu man nuo ju pradzioj ir rankos ir kojos drebejo ir krutys viskas kartu.

krutys :D

man raumenu tikai pasireiskia kuo toliau tuo dazniau. :bloga
Parašė Indre
#98670 Dar du mėnsiai ir kaip jau atsisveikinsiu su šiais vaistais :) džiaugiuosi, kad juos geriu - susidėliojo mintys ir jausmai, nepriaugau svorio, bei šalutinių poveikių ne tiek jau daug buvo vaisto vartojimo pradžioje...
Vartotojo avataras
Parašė tikroji
#98690 aš gėriau kažkada, bet nepamenu, kad būtų labai jau padėję...
Vartotojo avataras
Parašė sumersara
#115187 Jau dvi dienas is eiles geriu Cipralex po pusia tabletes, kolkas nieko naujo vis dar pasimetusi, sutrikusi, ziuresim kas bus toliau.
Vartotojo avataras
Parašė Melisa
#115239 Vartojau kažkada, bet nelabai padėjo. Vienu metu išvis pamenu dvi rūšis AD vartojau ir vis tiek nieko gero. Dabar jau beveik metai kaip geriu Elontrylį. Šiaip gal ir geriau negu buvo, bet beprasmybės jausmas vis tiek kamuoja.
Parašė Forgiven
#120013 Nuo siandien pradejau gerti. Ziuresim, kaip bus, nors dabar 3 AD vienu metu, misraine kazkokia. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
#120203 aš irgi neseniai pradėjau jį gerti, iš pradžių pasiskaitęs čia apie patirtus šalutinius poveikius, kiek sunerimau, bet man nieko iš tų baisybių nebuvo, nors pradėjau iškart nuo 20mg ryte. išvis jokio poveikio nei blogo, nei gero, nors gal geram poveikiui dar per anksti... palauksiu...
Vartotojo avataras
Parašė Silva
#121291 geriu cipralex jau metai su trupuciu.anksciau esu gerusi prozaka,zolofta. Kaipaskutini karta pablogejo,sunkiai atitaike vaistus.Cipralexsas lygtai padeda,atmintis neslubuoja(dirbti negaleciau)Kartais kai blogai ikalu bromezepama :dream:
Vartotojo avataras
Parašė Edena
#127822 As geriu cipralexa 20 mg. jau puse metu. Vienu momentu jau maniau, kad man viskas smegenelese atsistojo i savo vietas, ir vel viskas ziauriai pablogejo. Taip ir banguoja nuolat....jauciu, kad vaistai stebuklo nepadare, nes minciu turinys nepasikeite.. Dar geriu Remerona, cia itariu arba nuo jo arba nuo ciralexo tokie nezymus traukuliukai kamuoja...