Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#103701 Nea, graužikai irgi taip daro.
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#103749 Aš nenormali, jau net mano zuikis mane nervina.. Na kažkas jam, nakty vis girdžiu pakasa.. Miegotu padla..
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#103752 O kur tu jį laikai?
Parašė nge
#112637 auginu varliuka ;] bufo marinus
Vartotojo avataras
Parašė nulis
nge rašė:Paziurejau jog nera temos apie egzotinius gyvunus, tai nutariau uzvesti ;]
pats esu didelis egzotikos gerbejas ir entuziastas, vienu metu namie glaudziau ~30 tarantulu, ~15 skorpionu, keleta gyvaciu, driezu ir varliuku ;]
Vartotojo avataras
Parašė ZNS
nge rašė:auginu varliuka ;] bufo marinus

o tai bufo - ne rupūžokas? ;)
gali gal savojo nuotrauką įmest?
Vartotojo avataras
Parašė smekla
Rėja rašė:O kur tu jį laikai?

Virtuvėj, turi erdvų narvą. Bet kai pakasa į fanerinį dugną, tai gan garsiai gaunas, išvis jis ne iš tyliųjų, net laka garsiai per dvi sienas girdžiu :D Šiaip gerietis tas mano zuikis bet vieną pavasari buvo piktas pasidaręs, net urgzdavo kaip šuo... Keista, nes maniau kad graužikam nebūna pavasarinės rujos, kaip pvz katėm, bet kito tokio jo elgesio paaiškinimo neradau..
Parašė nge
#114096 ZNS rupuziukas, tik vadinu varliuku ;]]
galesiu po poros val ideti.
Vartotojo avataras
Parašė Emule
#115466 Aš laikau 4 šunis. Pekinukė Rikė. Vilkšunis Odis. Dvi rytų sibiro laikos - Dikas ir Dora. Labai juos myliu :DD
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#115467 Ohoho, kiek daug. Pavydžiu.
Parašė apple
#120984 as tai be suns ir katino dar turiu šinsila - kuriam 2metai.
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#121011 Kaip smagu, dar vienas žmogus su daug gyvuliukų :DD
Parašėnemoku
#123828 Auginu iguaną ir šunį. Geri gyvūnai, kai turi šunį, esi priverstas kasdien eiti į lauką, jei ne jis, tai turbūt namie nuolat ir sėdėčiau.
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#123830 Koks šuo? Įkelk nuotrauką, šunis mes laaaaaaaaabai čia mylim. :)))
Vartotojo avataras
Parašė Silva
#123851 turiu du sunis .vienas vilksunis o kitas turejo buti labradoras bet uzaugo labradogas
:D
sunys kieme ,o kambaryje turiu persiska katina-grazuolis