Sustabdykit pasaulį, aš noriu išlipti
Moderatorius: mango
- 2009 02 13, 01:10
Aš nenormali, jau net mano zuikis mane nervina.. Na kažkas jam, nakty vis girdžiu pakasa.. Miegotu padla..
- 2009 03 20, 18:23
nge rašė:Paziurejau jog nera temos apie egzotinius gyvunus, tai nutariau uzvesti ;]
pats esu didelis egzotikos gerbejas ir entuziastas, vienu metu namie glaudziau ~30 tarantulu, ~15 skorpionu, keleta gyvaciu, driezu ir varliuku ;]
sleep with a dog and rise full of fleas
- 2009 03 20, 20:22
Virtuvėj, turi erdvų narvą. Bet kai pakasa į fanerinį dugną, tai gan garsiai gaunas, išvis jis ne iš tyliųjų, net laka garsiai per dvi sienas girdžiu
Šiaip gerietis tas mano zuikis bet vieną pavasari buvo piktas pasidaręs, net urgzdavo kaip šuo... Keista, nes maniau kad graužikam nebūna pavasarinės rujos, kaip pvz katėm, bet kito tokio jo elgesio paaiškinimo neradau..
Rėja rašė:O kur tu jį laikai?
Virtuvėj, turi erdvų narvą. Bet kai pakasa į fanerinį dugną, tai gan garsiai gaunas, išvis jis ne iš tyliųjų, net laka garsiai per dvi sienas girdžiu
Šiaip gerietis tas mano zuikis bet vieną pavasari buvo piktas pasidaręs, net urgzdavo kaip šuo... Keista, nes maniau kad graužikam nebūna pavasarinės rujos, kaip pvz katėm, bet kito tokio jo elgesio paaiškinimo neradau..
Sustabdykit pasaulį, aš noriu išlipti
- 2009 05 06, 15:13
Auginu iguaną ir šunį. Geri gyvūnai, kai turi šunį, esi priverstas kasdien eiti į lauką, jei ne jis, tai turbūt namie nuolat ir sėdėčiau.