Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#116698 į sveikatą :) .
Šiaip labai neblogas torrent psl. ten, tik kartais paieškos sistema stringa ir rašant lotyniškom raidėm, ne kirilica, filmus nevisad suranda..
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#116904 ziuresit kas (jei neklystu ) sestadieni filma ,,pasilik '' ? tikrai labai geras filmas :]
Parašėnegative
yze rašė:ziuresit kas (jei neklystu ) sestadieni filma ,,pasilik '' ? tikrai labai geras filmas :]

aš labai labai abejoju, ar tu jį supratai, nors kiek.
Vartotojo avataras
Parašė lietus
#117600 Galbūt kas ir minėjo (neskaičiau visų puslapių),"Reprise" (2006), man labai patiko.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
nulis rašė:Pažiūrėjau filmą Doubt. Visai šaunus. Nominuotas Oskarams. Vaidmenys kieti. Meryl Streep - jėga. Treileris: http://www.youtube.com/watch?v=Hpa37qaOp80

mhm, man irgi patiko. Tuoj tapsiu M.Streep fane, o gal jau tapau, nes nepamenu nei vieno filmo po kurio ji nebūtų palikusi įspūdžio. Puiki aktorė. Vaidmenys kokie apgalvoti ir išbaigti... Vien į ją galima žiūrėt ir žiūrėt. Ot darbšti moteriškė.. Žaviuosi.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#120339 Das Cabinet des Dr. Caligari
1920m., rež.: Robert Wiene

"Сценарий фильма был задуман Карлом Майером и Гансом Яновицем как метафора безумия власти, которая ввергает подчинённый ей «спящий» народ в страшные бедствия..."
"Уникальное художественное оформление фильма и использованные в нем декорации создали художники-экспрессионисты из группы «Der Sturm» — Герман Варм, Вальтер Рёриг и Вальтер Райман, которые предложили новаторскую идею, что фильмы должны смотреться как «ожившие рисунки»."
Parašė Kal-el
#121631 Pažiūrėjau Passengers. Žiūrėjau kaip filmą apie realybę, o pasirodo jis su fantastikos elementais, fu, supykau.
Parašė Kal-el
#121717 Dar pažiūrėjau Revolutionary Road, išvis nesąmonė, kokia prasmė tokius filmus daryti? :bloga Nesupratau esmės, ką tuo norėta pasakyti.
Vartotojo avataras
Parašė Prakeiktasis
#121910 Revolutionary Road pažiūrėjau iki to momento kaip abortą ruošėsi darytis, toliau jau man šlykštu buvo, vien pamačius ta gumos gabala panašų kur klizmas atlieka. Neveltui sakė kad dikaprijo ant narkotiku sėdęs ir alkoholio, matės jau iš jo veidelio, jei ko nemaišau.
O šiaip peržiūrėjau vakar filma YES Man ar kaip vadinasi su jimu keriu, ne apie depresiją bet patiko lb.
Vartotojo avataras
Parašė Prakeiktasis
#122090 Siūlyčiau pažiūrėt The uninvited 2009 filmą rusiškai nezvanje, Nežinau gal kažkas paminėjas yra. Bet man patiko vien dėl to kad yra keli kraupūs elementai, pabaiga išvis neįtikėtina net kvapa užgniaužią. Ir nepatiko man kad psichiniai ligoniai vaizduojami kaip nesveiki pamišę ir agresyvūs, manjakai.
Vartotojo avataras
Parašė Prakeiktasis
#122093 Šiandien peržiūrėjau filmą Mistika v Konnektikute 2009, žinoma tai siaubo filmas bet žiūrėjau vien dėl to kad per discovery kanala rodė apie tikrus įvykius dokumentika. Vien dėl to patiko kad tai pagal tikrus įvykius pastatytas filmas, nors man asmeniškai per daug žiaurus. Pastebėjau kad paskutintu metu kuriami filmai siaubo paremti realiais įvykiais. Tik nesuprantu ar tai priviliot žiūrovą, ar išties tokios nesamonės būna :bloga
Vartotojo avataras
Parašė lietus
#122142 O aš siūlyčiau žiūrėti ne The Uninvited, o originalą, A Tale of Two Sisters (kuris tikrai puikus). Nebent aišku amerikietiški perdarymai patinka labiau.
Vartotojo avataras
Parašė Prakeiktasis
#122220 Nežinojau kad tai holivudiškas klonas, atradau linkomanijoj kaip tik šiandien 5 zonoj, Tale of Two Sisters, gaila kad tik vienas seederis tai greitis tik 20kb siuntimosi ir tai bijau kad nepradingtų jis. Keista šiame rašoma kad motina pasikorė spintoj, o holivudiškame kad žuvo per gaisrą :bloga . Šiaip man japonų ar kiniečių filmai labiausiai patinka, nesu toks jau žinovas filmų. Tai vien ko vertas sukurtas skambutis jų, po to pagiežos dvi dalys. Nėra labai jau daug efektų bet užtat slogi atmosfera. Pagieža 3 dalis sukurta amerikonų nieko verta išvis.