Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#25235 as kai pasigilinau i savo diagnozes koda, tai tikrai isterija uzejus buvo... geriau neziuret. F25.1 :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#25248 Tikrai geriau ne... :( Vojei...
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#26620 Siandien su psichiatre nutarem, kad Cymbalta 60 man tinka. :DD
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#31175 Na, kaip antidepresantas, man Cymbalta tinka. Taciau jokie chemikalai man nepades, kol neismoksiu parodyti savo jausmu ir draugauti. =)
Vartotojo avataras
Parašė Danguole
#35409 Man Cymbalta irgi labai tiko..jis dar plius geras tuo,kad nuima visoki skausma...budavo begioja "skruzdeles" ...o kai geriau Cymbalta visa tai buvau pamirsus :)
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#55605 geriu Cymbalta apie menesi... nu lyg ir nieko, poveikis tarsi jauciasi, salutiniu mazai, tik ispradziu visiskai dingo apetitas, i maista buvo bjauru paziuret, dabar susinormalizavo. Tik, deje pradejo berti dilgelines berimu vakarais...
Vartotojo avataras
Parašė Lota
#109574 Na, mano patirtis su cymbalta nekokia. Geriu vaistus apie 10 met7 su pertraukomis. Ir niekada nutraukus nebūdavo kažkokių žiaurių reiškinių, na atkrisdavau po kurio laikob. Bet šią vasarą pabandžius nutraukt cymbaltą patyriau klaikų košmarą: verkdavau nuo ryto iki vakaro ištisą dieną, atmintis dingo, neatsimindavau net paprasčiausių dalykų, elemetarūs darbai kaip pvz. parašyt trumpą el . laišką užimdavo valandas nes nesugebėdavau susikaupt. Atsimenu turėjau padaryt pavedimą, tai pusę dienos praspoksojus į ekraną galiausiai nuėjau verkt į lovą . Niekada niekada po jokių kitų vaistų nutraukimo nebuvo taip blogai :x Sugrįžau prie jų, bet jų bet dabar jaučiu siaubą dėl to, kad niekad negalėsiu jų nutraukti, anksčiau tvirtai tikėjau, kad išauš diena kai gyvensiu be vaistų. Kadangi toks mano tikėjimas buvo pagrindinis mane palaikantis dalykas, jaučiuosi tragiškai.
Vartotojo avataras
Parašė Kramtoma guma
#118198 Sveiki =)
Man nustatyta F32.1 Pirmą dieną geriu cymbalta. Gydytoja sakė, kad gali būti šleikštulys, kuris po kelių dienų turėtų baigtis. Bet man spazmuoja visą gerklę, atrodo, kad surakina ir gerklę ir žandikaulį, viskas įsitempę. Ypač po to kai nusižiovauju arba atsigeriu, atodo, kad vemsiu, nors nepykina, tik tas veiksmas... Ar gali būti tai nuo vaistų, nors šiandien ryte išgėriau pirmą tabletę? Daugiau nieko nevartojau. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#118209 Sveika, guma :) Žinoma, kad gali būt nuo vaistų :)
Vartotojo avataras
Parašė lorke
#118310 sendien ir man paskyre si vaista
Vartotojo avataras
Parašė Melisa
#118381 Man nepadėjo. Apskritai, man turbūt jokie AD netinka, aš jau tokia esu ir būsiu :(
Parašėnondescript
#119064 idomu kokia depresija gydo sitas vaistas? tiktu depresijai su nerimu ir soc. fobija?
Parašėnondescript
#119084 dar paklausiu tu kas ji geria, ar jis neslopina?
Vartotojo avataras
Parašė Kramtoma guma
#119875 Jis neslopina, jis kaip tik stimulioja... =)
Vartoju jau 11dienų, labai jaučiu adrenalino ir laimės hormono poveikį, jaučiu draugiškumą žmonėms, nors apskritai žmonės man niekada nepatiko, o dabar manęs neerzina jų buvimas šalia, galiu bendrauti. Galiu judėti, o seniau ir iš lovos negalėjau išlipti. :lakstau O nuo 60mg tai iš viso atrodo, kad viskas nuostabu, džiaugiuosi, jaudinuosi kaip prieš didižiausią savo gyvenimo šventę, nors nėra tam jokio pagrindo. :DD Tai nutariau kol kas vartoti tik 30mg, nors ir nuo tiek mano vyzdžiai išsiplėtę kaip narkomanės. Ir dar pastebėjau, kad vaistai blokuoja norą žudytis ir apskritai neigiamas mintis, bent jau man toks poveikis. :da
Vartotojo avataras
Parašė simili
#138064 sveiki visi, norėčiau, kad atsilieptų kas ilgesnį laiką šį vaistą vartoja.Kaip reikalai su svoriu? Šiuo metu vartoju Alventą. Ji man labai tinka ir svoris neauga-net lėtai krenta.Pastarosiomis dienomis gydytoja man pasiūlė Cymbaltą-neva dėl to, kad nuo liepos 1 -100 proc. kompensuojami, ir sako, kad jie tokie patys kaip alventa.Grįžusi namo paskaičiau, kad veiklioji medžiaga tai ne ta.Ir dar-mano problema miegas, parašykit kas nors ar šie vaistai jo netrikdo (suprantu, kad taiti jūsų asmeninė patirtis, bet vistiek smalsu.)Beja 1 metus vartoju alventą ir somnolį kartu-kad užmigčiau.