Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė smekla
#119692 Keista, kažkaip lyg ir neblogai buvo, paskui netyčia pora dienų neišgėriau, ir dabar išgėrus kažkoks sudirgimas atsiranda..
Parašė Forgiven
#119730 smekla, as ta pati esu pastebejus..
Beje, gydytoja patikino, kad drebejimas nuo sito vaisto yra normalus dalykas.
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#121176 Tai jie antidepresantai skaitos ar ne??
Vartotojo avataras
Parašė tikroji
#121178 ne antidepresantai man atrodo. man juos išrašė kai išgyvenau stresą, na, kad atsigaučiau, šalia mano antidepresantų.ir šiaip kartais jų išgeriu, kai nerami pasidarau.
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#121183 Aha, tai kaip ir man tiktų, nes man irgi problemos po streso, bet kad jie neraminantys, priešingai skyrė, kad apatijos pamažintų, t.y. aktyvumui padidinti, o paslopinimui tiapridal..
Vartotojo avataras
Parašė tikroji
#121193 man su šitais dar ir kitus liepė gert, šitie tikriausiai buvo kad miegą pagerintų.
Parašė apple
#121204 o tai butent nuo ko jie? nuo panikos priepuoliu? ar jie stiprus?
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#121205 Nae, jie kaip tik sakau aktyvinantys, net negert po pietų, nes gali neužmigt
Parašė apple
#121206 kokiomis dozemis geriat?
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#121219 Man reiktų patylėt, nes negali ir doze vadint, tik 5mg per dieną. Bet tai todėl kad mano organizmas labai savotiškas- itinjautriai reaguoja į visus medikamentus, ne taip kaip visų žmonių, Kam maža dozė man- jau per daug.. Ir išvis galvoju, kad norėtusi išvis jau užbaigt tą priklausomybę..Pavargau būt ligone.. Be to pastebėjau, kad jau su kelintais vaistais nutraukus geriau, akau, labai keistas mano organizmas..
Parašė asarele
#123486 ar jums jis padeda?... as geriu ji beveik jau dvi savaites, bet jokio teigiamo poveikio nejauciu- tik miegusta, naktim miegas nekoks, per diena kaip zombis apdujus vaikstau..... :bloga ar tai yra normalu ji naudojant?....
gal jie man netinka? :bloga :bloga
reikes gal savo psiciatrei sakyt...
tiesiog butu idomu isgirst.... =)
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#123561 Sakyk psichiatrei viską, kas netinka/nepatinka ar galvoji, kad taip neturi būti :) Man labai greitai jo pašalinis praėjo.
Parašė asarele
Rėja rašė:Sakyk psichiatrei viską, kas netinka/nepatinka ar galvoji, kad taip neturi būti :) Man labai greitai jo pašalinis praėjo.

nu gal ir man laiko truputi turi praeit ir isnyks tas pasalinis poveikis?... snd lyg ir geriau jau =)
o tu pati irgi ji naudoji?...
kaip tau jis? padeda?
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#123849 Naudoju. Man padeda. bet net ir dabar jaučiu, tik jau teigiamai, kada pradeda veikti tabletė ir kada pamažu nustoja :)
Vartotojo avataras
Parašė Ars Velvetica
#129123 Su Fluanxol įdomus reikalas. Jeigu skiriamas greitam poveikiui nerimui ir depresijai šalinti, skiriama iki 3 mg. Ta pati dozė yra laikoma pradine skiriant jį kaip neuroleptiką, t.y. mąstymo sutrikimus, šizofreniją, lėtines psichozes gydantį vaistą. Pats vaistas priklauso tipinių neuroleptikų - vaistų nuo psichozės (šizofrenijos spektro) - grupei, tačiau mažomis dozėmis veikia kaip nerimą šalinantis ir antidepresinį poveikį turintis vaistas. Nerimo slopinimą pajutau jį vartodamas iškart, bet atsirado visoks kaulų braškėjimas ir stingimas, o bjauriausia, jog sėdint ir rašant galva norėdavo tirtėti į šonus lyg būčiau dėdulė Parkinsonas. Be to, pakankamai ryškus jo "gliučinantis", bukinantis ir slopinantis plačiąja prasme poveikis. Žodžiu, man jis netiko.