Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė nulis
#111748 Juoduly, žinok, kad bijoti reikia ne didžiausių. Toiterjerai kelia gerokai didesnį pavojų nei kokie milžinai senbernarai. BUvau toje parodoje vakar, išmylavau visus senbernarus, landsyrus, niūfaundlendus ir dar airių vilkogaudžius kelis. Mano striukė buvo labai labai seilėėėėėėėėėta. NIeko nėra mieliau už didžiulius meškinus. :angel
Vartotojo avataras
Parašė juodulys
#111749 Aga, meskinu ten buvo nemazai;-) Tik siaip kazkaip jauciu baime sunims ir tiek.
As gyvenu visai salia Litexpo. Ten kur kelio kaireje stovi nameliai, tai ir mano ten yra namuciai.. dievinu ta kaima, upe, ramybe ;-)
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#111759 Reikės kada supažindint tavo vaiką su mano meškinu. :) Pamatysit, koks tai gėrio įsikūnijimas. :)
Parašė apple
#120982 aš turiu juoda prancuzu buldoga . nelabai didelis dar tik vieni metai ,bet jie yra tikrai labai meilus sunys :da
Parašė apple
#120983 nulis , tavo šuo labai gražus. :da
Vartotojo avataras
Parašė ZNS
apple rašė:aš turiu juoda prancuzu buldoga . nelabai didelis dar tik vieni metai ,bet jie yra tikrai labai meilus sunys :da

jaunųjų kinologų mokyklai rašysiu pranešimą apie prancūzus, tai tuoj viską sužinosiu apie juos :witch
gal parodose būnat? papasakok daugiau apie savo šunį.
Parašė apple
ZNS rašė:
apple rašė:aš turiu juoda prancuzu buldoga . nelabai didelis dar tik vieni metai ,bet jie yra tikrai labai meilus sunys :da

jaunųjų kinologų mokyklai rašysiu pranešimą apie prancūzus, tai tuoj viską sužinosiu apie juos :witch
gal parodose būnat? papasakok daugiau apie savo šunį.

Kilmės šalis: Prancūzija
Kilmės laikas: XIX a.
Buvo: Bulių pjudytojas
Dabar: Namų šuo
Ūgis: 30,5-31,5 cm
Svoris: 10-13 kg
Gyvenimo trukmė: 11-12 metų
Veislės istorija. Po 1860 m. Prancūzų šunų augintojai iš Didžiosios Britanijos atsigabeno labai mažų buldogų ir juos sukryžmino su prancūzų terjerais. XIX-XX a. Sandūroje Paryžiuje prancūzų buldogas buvo vienas mėgiamiausių mėsininkų ir vežėjų šunų.

Charakterio ypatybės. Tai ramus, sumanus, protingas šuo, geras namų sargas ir žmogaus draugas. Gerai sutaria su vaikais bei kitų veislių šunimis.Labai mėgsta būti giriamas ir meilinamas.

Išvaizda. Nedidelis, proporcingo sudėjimo šuo, nedidelio ūgio, tačiau stiprus. Kailis trumpas, tiesios stačios ausys. Aktyvus, protingas, kompaktiškas, raumeningas, tvirtų kaulų. Mielai bendraujantis, sargus, dekoratyvus šuo.

Priežiūra. Jis labai nereiklus gyvenimo sąlygoms, dėl trumpo kailio lengvai prižiūrimas. Kailį reikėtų vieną kartą per savaitę šukuoti specialiu šepečiu, kuris nuvalo dulkes ir surenka išsišėrusius plaukus. Kad pagerinti kraujotaką, galima masažuoti specialia gumine pirštine. Jei šuo turi mažai galimybių palakstyti, reikia karpyti nagus.
na mano šuo tai dar labai garsiai knarkia per nosį ir ypac nakty, kol užmiega.
Vartotojo avataras
Parašė ZNS
#121231 tą informaciją jau žinau, būtų įdomu, jei konkrečiai apie savo šuniuką papasakotum, jo išdaigas, pomėgius ir t.t.
Parašė Esperanza
#121704 Aš turiu du šunis. Aš taip juos myliu, kad galiu apsiašaroti ant vietos :)

Vienas anglų buldogas. Ir vienas mopsas.

Paveikslėlis

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#121706 Dievinu angliukus. :heart :heart :heart
Parašė Esperanza
#121709 Aš taip pat :jap Man taip gaila, kad daugelis žmonių juos laiko vos ne žmogėdrom ir bėga klykdami į kitą gatvės pusę, kai pamato... Bulka gi pats tikriausias lebeda, sofos bičiulis, kai džiaugiasi, šoka sambą, o džiaugiasi visada, kai atkreipi dėmesį :jap
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#121710 man abu grazus,ir siaip sunis as myliu...bet as ju paniskai bijau,turi buti pavadelis ir antsnukis,kad as galeciau eiti ta pacia gatve...
Parašė Esperanza
#121713 Stewie, ar tave kada nors buvo nuskriaudęs koks nors šuo?
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#121730 Stewie, ateik susipažint su mano meška. :DD Mano draugas, bijojęs šunų, dabar tokią dogoterapiją apturėjo, kad pamatęs lauke šunį pats eina jo paglostyt. :DD