Moderatorius: Astro-Meška

Parašė Esperanza
#121547 Aš prisisodinau gėlių balkone :flo Lauksiu dabar, kol pražys. Kažkada tokias jau turėjau, daug raudonų žiedų, sodrios, traškios.

Ir dar pusę indų suploviau. Neprisimenu, kiek laiko visi įmanomi mano "servizai" laukė dušo. Ryt stengsiuos suraityti kitą pusę.
Parašė Cinderella
Esperanza rašė:Aš prisisodinau gėlių balkone :flo Lauksiu dabar, kol pražys. Kažkada tokias jau turėjau, daug raudonų žiedų, sodrios, traškios.

Ir dar pusę indų suploviau. Neprisimenu, kiek laiko visi įmanomi mano "servizai" laukė dušo. Ryt stengsiuos suraityti kitą pusę.

Saunuole :flo :)))
Parašė Kal-el
#121719 Sutvarkiau vonią, miegamąjį, išsiurbiau, nuvaliau kai kur dulkes. Liko virtuvė ir išplauti grindis visur, bet nenoriu.
Parašė Cinderella
#122033 nusivaliau dulkes,net nuo spintos ir sekcijos virsaus,issisiurbiau,issiploviau grindis,nusveiciau kompa,isskalbiau vaiko drabuzius,issivaliau virtuveslanga,sutvarkiau kompaktus,o kiek daug,giriu save :DD o dabar uztarnautas poilsis kava su sokoladu ir galvoju ka skanaus vakarienei padaryti =)
Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#122063 Nieke, Super ;clap
Parašė Cinderella
#122066 aciu ;flash
Parašė Cinderella
#122132 na stai dukrytei isviriau darzoviene su vistiena,o visai seimai snicelius su bulviu kose ir agurku-pomodoru misraine,dar iskepiau pyraga "zalmarge".Vis dar negaliu savim atsistebet ir atrodo jegu dar turiu :super
Vartotojo avataras
Parašė juodulys
#122133 Saunuole esi. O kai kuom uzsiimi, tai ir nerimas nebe toks stiprus, ar ne?
Parašė Cinderella
#122134 nu nezinau kas cia kaip dar nesuprantu,bet dienorastyje rasiau kokia sian atsikeliau ir iskur visa tai ka nuveikiau per diena =)
Parašė Esperanza
#122610 Prikabinėjau akmenukų su skylėm balkone ant grotelių, pridėliojau marmurinių rutuliukų į gėlių vazoną, beveik susitvarkiau vonią, bandžiau net pasikeisti ratus į tuos su vasarinėm padangom, bet nedirbo mano keitimo punktas... Norėčiau dar ką nors padaryti šiandien.
Vartotojo avataras
Parašė linn
#122616 sutvarkiau namus,islyginau rubus,susiuvau draugo vaikui kelnes ir savo megstuka..
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#122672 Išmaudžiau šunį, Čia skaitosi? :D
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#123349 Tai žinoma =)
Šiandien savim didžiuojuos :DD Nupurškiau medžius =) (nemaniau kad tai taip sudėtinga). Dar įkišau likusius jurginus ir iškasiau priaugusias švendres :DD
Vartotojo avataras
Parašė laukinė
#124407 iškuopiau namus,skalbiau,gaminau maistą,-jaučiuosi,kaip vergė.nėra jėgų net sportuoti. ai,dar verkiau..