Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė Agata
#123942 aš be žodžių...žandikaulis atvipo...neapsakoma...
ir iš tiesų, kiek gi kainuoja šitas tavo grožis?
Vartotojo avataras
Parašė mango
#123943 Virtual, tavo darbai fantastiški (ir asmenybė tu fantastiška), užmigdau "kukulius" ir pazesiu linka kaip tai pagaminti, nerialu :flo
Vartotojo avataras
Parašė mango
#123966 Vau, perziurejau ir gaminima, fantastika, nagucius niezti :DD .kaip tuos linkius tokius grazius padarei, ar cia koki piestuka naudojai, na galvoju, kad tie islinkimai apvalus gutųsi?
Kokiais klijais priklijavai Svarovski?
Vartotojo avataras
Parašė mango
#123967 Atsiprašau už klaidas, akys merkiasi, neižiūriu klaviatūros, o dar taip viskas idomu :DD
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#124020 Jei turi omeny paskutini darba - cia ne nagu lakas... cia mandras dekupazas =) tas kur pameni kreizejau kad noriu ismokt...

O gelei is nagu lako ten ne svarovskis joks o karoliukas nuo plauku gumytes :D kolkas jo niekaip nepritvirtinau tik padejau ir nufotkinau...
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#124080 Geras :DD :super O aš vis masčiau kaip ten kas iš ko. Rimtai, taip gražu, kad kai pamačiau taip akyse ir stovi :super
Vartotojo avataras
Parašė mango
#124237 O kaip ta mandra dekupaza darei?
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#124276 oj cia nenupasakosi :bloga

pirmas savarankiskas darbelis - mazute sage

Paveikslėlis
Parašė Kal-el
#124279 gražu :)
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#124310 Niu negaliu begalinis grožis :super B) :))) Ir jau kad intriguoja kas tas per dekup.. Net išmasčiau, kad lakuotos servetėlių iškarpos ar kažkas panašaus..:D Na bet bet vistik nerealiai gabi esi B) turi Dievo dovaną :super
Vartotojo avataras
Parašė mango
#124501 O is tiesu, ant ko suki tuos israitymus is vielutes, na, man gavosi tik piestuko skersmens sutuliai (ant jo sukau :D ), o norisi tokiu graziu kaip tavo?
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#124521 suku su replytem =)
Vartotojo avataras
Parašė mango
#124675 aiskiukas, o as vis tai ant piestuku, tusinuku ir kt. panasiu daiktuku,fantastika, namus verciu, ieskau laido kai ka susukau is vielytes :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#125189 Vis Laimingesne, rooodyk :lakstau

va cia vyro kolegei is UK

Paveikslėlis

Paveikslėlis