ateneee rašė:ne as pakeisiu nepatikusi i patikusia nes as ta kur nepatinka negaliu suja bendrauti nu nemiela man ji
tai supratau
klausiau, kodėl norėjai tą patikusią mesti? juk nuėjai pas kitą kažkodėl?
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: signs
ateneee rašė:ne as pakeisiu nepatikusi i patikusia nes as ta kur nepatinka negaliu suja bendrauti nu nemiela man ji
klausiau, kodėl norėjai tą patikusią mesti? juk nuėjai pas kitą kažkodėl?
Liepa rašė:ateneee rašė:ne as pakeisiu nepatikusi i patikusia nes as ta kur nepatinka negaliu suja bendrauti nu nemiela man ji
tai supratauklausiau, kodėl norėjai tą patikusią mesti? juk nuėjai pas kitą kažkodėl?
Mesiu nepatikusia.Eisiu pas patikusia-buvusia
ateneee rašė:o pAs kita nuvede mane nes tos mano gerosios nebuvo
ačiū
ateneee rašė:bet mano ana psichologe kur as anksciau eidavau pastoviai ji jau zino mano problemas man nereikia kartoti to paties
ir veltui issigandot ju - patys/pacios pagalvokit - daznai zmones ateian i psichoterapija, tiesiogine to zodzio prasme, nieko esmingo paie save nezinodami. Lyg pirmokas i pamokas. Arba kaip astuntokas, kuris iki siol nemoka skaityti.. Taigi tie procentai rodo, kiek is jusu sugebes mokykla baigti 10-9
Skaicius pateikiau, visu pirma tikedamasis, jog dar pries psichoterapija suvoksit, jog tai sunkus kelias, taciau lengvo siuo atveju ir nera..
Psichoterapeutas reikalingas tam, jog pateiktu alternatyvu poziuri i tave, padetu issivaduoti is savo subjektyvumo, tave isklausytu O baigti lauztis i atidarytas duris galim tik mes patys...
linjurga rašė:Pajutus, jog artinasi naujas depresijos epizodas, ar jau susidūrusiam su šia liga, galiausiai užklupus gyvenimo sunkumams, daug padėti gali psichoterapija. Plačiau apie pagalbą šalia medikamentinio gydymo - http://www.sveikatossodas.lt/index.php? ... 0&tid=1040