Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#120249 Ši temelė skirta studentams ir mokiniams. Man kartais būna, kad mokaus, mokaus,mokaus ir vakare atrodo, kad nieko nepasimokiau, nes prieš akis dar krūvos lektūros ir rašymų.

Taigi giriamės savo kasdieniais mokslo pasiekimais. :DD
Paskutinį kartą redagavo Jozhik v'tumane 2009 04 21, 11:42. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#120250 Šiandien aš jau perskaičiau porą Katiliškio novelių, krūvą kritikos apie jo kūrybą, taip pat perskaičiau porą Andriušio apysakėlių ir krūvelę kritikos apie jo kūrybą. Dabar skatysiu Mazalaitę. :DD
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#120521 Mekas, Pūkelevičiūtė, daugiausiai kritika. Dabar pasikartosiu visa ką ir ryt - didysis kolis. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė juodulys
#122362 Prisijungiu ir as prie sitos temeles. Nuo siandien pradedu mokytis. Turiu 2 savaites iki atestacijos.
Siandien jau pasikartojau tema "Finansines veiklos teisinis reglamentavimas".
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#122407 Oi, kaip smagu, kad prisijungi. :DD
Aš tai šiandien logikos teorijos kaip reikiant prisiskaičiau jau. =)
Vartotojo avataras
Parašė doom
#122408 Aš irgi prisijungiu. Bandau toliau mokytis. Tą prakeiktą vokiečių kalbą. Mane apėmė susierzinimo priepolis. Noriu ką užmušti. Išmokau daug naujų nevertingų žodžių. :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė Agata
#123319 Na, o aš suprasiu tiesiogiai.
Šiandien aš pasimokiau, kad geriausia užsiimt darbu pačiai, svarbiu darbu, o ne patikėt tai dar kažkam.
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#124286 daryt porceliano efekta :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#124298 Oho, Virtual! Čia tai bent... :super

Aš tai tik nuėjau į logikos paskaitą. Va ir visas mokslas. Bet nesiskundžiu - vietoj skaitymo bibliotekose susirinkau, ką skaitysiu šį savaitgalį. =)
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#125380 ..kaip greitai braižyti gan nemažus brėžinius :)
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#125525 Ryte logikos, popiet kompiuterinės lingvistikos. Teoriją suprantu, bet praktiškai šitų dalykų kaip tai įgyvendinti nemoku. Humanitarė aš, ko čia man kiša visokias kompiuterines ir logikas. :bum
Vartotojo avataras
Parašė Silva
#125557 apsilanke ,,,valstybes kontrle" ir as kaip vyr. buh, pasimokiau ,kad pasirodo galima nubausti uz klaidas kurios padarytos jau pries 18 metu :D
Vartotojo avataras
Parašė juodulys
#125605 Silva, o tai senaties nera 5 metu? :bloga
Vartotojo avataras
Parašė mango
#125781 Pasimokiau kai kuriems nebūt šviesuliu
Vartotojo avataras
Parašė Silva
#125788 klaidingai dirbti buvo pradeta pries 18 metu.As vadovauju buhalterijai tik 1 Kaip pradejo senoji valdzia gryba pjaut taip ir mes toliau pjaunam.Kadangi dirbu biudzetineje istaigoje,valstybes kontrole pas mus beveik gyvena.Bet 18 metu tikrintojai to nemate o dabar viena gudrute pastebejo ir darosi nelinksma :verysad: