Moderatorius: Astro-Meška

ParašėMusical
#11615 Man tik geras miegas padeda, bet tai būna ne visda.
Vartotojo avataras
Parašė pamaivyte
#11631 kai man buna negrumai, as ateinu cia, su tikslu kad parasysiu dienorasti, bet kai paskaitau jusu visu pasisakymus, man pasidaro geriau, nes tada galvoju apie kitu bedas, ir maniskes nublanksta, ir jos ne tokios baisios atrodo.. gal savanaudiskai nuskambejo, bet taip nera, tiesiog gal netinkamus zodzius panaudojau, bet kitaip nemokejau paasikinti.. :oops:
Vartotojo avataras
Parašė Rubine
#12588 Sakau kad reikia eiti ir einu,sakau ,kad niekas už mane to nepadarys,atsikeliu ir darau,nors nejaučiu dabar jokios meilės ir jokiam darbui...Tiesiog mėgstu matyti aplink save jaukumą,švarą, o jei jau darau ar pradedu daryti tai niekada nepaliksiu nepabaigusi...o kol kažką darai ar dirbi,galvoji kad kaip tą darbą geriau atlikus,ar bent jau kad būtų gerai atlikta,tai nebelieka laiko ir blogoms mintims. :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė svajone
#15316 Šiandien stengsiuosi nueiti kuo daugiau pėsčiom - man padeda prasiblaškyti ir pasikrauti.
Vartotojo avataras
Parašė linjurga
#15519 Žinau, kad reikia daugiau judėt, eit pasivaikščiot, bet labai nemėgstu viena kažkur šliaužiot. Tada jaučiuosi kaip benamis šuo. Su draugu būtų visai kitas reikalas, bet deja, neturiu draugų. Tai ir sėdžiu namie kaip užkeikta :(
Parašėlakstute
#15607 sunkiai, bet prisiverciau nuvaziuoti prie juros ... :lakstau daug vaiksciojau .... :angel ir dabar tai gera ... net protas nusvito :DD :DD :DD :D :D :D :angel
Vartotojo avataras
Parašė svajone
#15608 Ir aš norėčiau vaikščiot su kažkuom, bet tie keli žmonės, kuriuos galiu pasikviesti drauge - tingi. Tada prisiruošusi einu viena, kad ir jausdamasi niekam nereikalinga, bet jei kas nors nusišypso ar praleidžia iškart nuotaika pagerėja ir nesijaučiu tokia viena. =)
Vartotojo avataras
Parašė svajone
#15611 Prie jūros !!! Kaip norėčiau žiemą pavaikščioti papludimiu :super
Parašėlakstute
#15617 kad tos ziemos nera... ten taip pat kaip vasara tik kad labai salta !!!
Vartotojo avataras
Parašė persona_nongrata
#15618 Istikruju niekaip, per daug jauciuos viskam abejinga, kad ka daryciau, net tingiu rasyti..:/
Vartotojo avataras
Parašė svajone
lakstute rašė:kad tos ziemos nera... ten taip pat kaip vasara tik kad labai salta !!!

Tik du kartus prie jūros Lietuvoj vasarą esu buvus. Man JŪRA yra JŪRA, bet kokiu metų laiku.
Parašėlakstute
#15627 mokeciau ikelti foto, ikelciau kaip siandien jura atrode ... =)
Vartotojo avataras
Parašė svajone
#15629 Pamokyčiau, jei mokėčiau pati :renku