Moderatorius: signs

Parašė Forgiven
#114819 Gal galit kas apie Alseikienę papasakoti?
Beje, kiek mazdaug Neuromedoj konsultacija kainuoja?
Parašė Forgiven
#114820 Kainas jau radau. :birst:
Parašė antaneca
Forgiven rašė:Gal galit kas apie Alseikienę papasakoti?
Beje, kiek mazdaug Neuromedoj konsultacija kainuoja?

labai gera daktare. atidi, nuosirdi, daug praktikos turi.
neuromeda apskritai yra gerai, nes vykdo nauju vaistu tyrimus - visada ka nors pasiulys jeigu netiks.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
antaneca rašė:neuromeda apskritai yra gerai, nes vykdo nauju vaistu tyrimus - visada ka nors pasiulys jeigu netiks.

:D
Vartotojo avataras
Parašė doom
#115123 Pamenu kokius 3 metus iki pilnametystes gydziausi pas Sigute Stanaitiene. Viena nuostabiausiu medikiu, kuria teko pazinti. Kai oficialiai "suagau" jauciausi tragiskai nebegaledama pas ja gydytis. Tada isvis pas nieka ir nebejau, kol viena vasara is dermatologinio mane perkele i kita auksta. Cia Santariskese.
Patekau tiesiai pas d. Aranauska. Jis ten vedejas. Buvo kad ir pykomes, buvo, kad ir pazemines buvo, bet istiesu padejo. Ir nieko neslepe.
Ar pas ji skyriuje yra kas nors gulejes?

Blogiausias etapas gyvenime prasidejo, kai isejau is psichiatrines. Skaiciuoju jau puse metu. Vis dar niekur nesikreipiu, nes uzsiciklinau, kad sugebesiu VISKA nugaleti gelezine valia.
Prisikovojau. Siandien uzsirasiau pas man po ligonines paskirta psichiatre Strigockaite. Ji dirba Karoliniskiu centre.
Gal kas turi atsiliepimu apie ja?
Kazkuria prasme man net geda ir sakyti iki ko daejau negerdama vaistu. Ir baisu, kad si karta nieko negailes ipiesdami tikraja diagnoze, kurios Arnauskas nerase man. Pagaliau, noriu bent vairavimo teises issilaikyti. :bloga
Tik kad niekam nera jegu. Ir tos svinines apatijos nebesugebu nuvyti.
Vartotojo avataras
Parašė nulis
#115856 Ieškau draugei privataus psichiatro Klaipėdoje. Gal kas nors galėtų ką nors pasiūlyti? INternete kažkaip randu tik valstybines ligonines visokias. :bloga
Parašė autumn
#115860 Eglės klausk, turėtų ką nors žinoti.
Parašėnemoku
#125926 O kokiais atvejais guldo į stacionarus?
Vartotojo avataras
Parašė mango
#126020 Kazkodel man atrodo, a kad tu labai prišiurpinta ligoninių? Gal čia tik man taip atrodo?
Parašėnemoku
vis laimingesnė rašė:Kazkodel man atrodo, a kad tu labai prišiurpinta ligoninių? Gal čia tik man taip atrodo?

Šiek tiek nesupratau. Aš rašiau paskutinę žinutę į šią temą, tai tikriausiai manęs klausi?
Parašėvers
#126380 Gal kas nors galėtų papasakoti apie psichiatrijos ligonines, kaip gydoma, kokia jose tvarka ir panašiai. Būtų įdomu sužinoti. :)
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
cleo rašė:laba, kreipiuosi į vilniečius. Gal kas lankotės Centro poliklinikos psichikos sveikatos centre (Vytenio g.). Kokie psichoterapeutai ten patikimi? Nesinori užšokti ant kokio storžievio ar abejingo nihilisto?

Šiaip atsiliepimų gal kokių bus apie PSC Vytenio g.? =)
Parašėnemoku
#126690 Kadangi tikriausiai niekas neskaito ankstesnių puslapių, pakartosiu klausimą naujame: kokiais atvejais guldo į stacionarus?
Klausiu, nes psichiatrė siūlė tokią galimybę. Galvoju, nejaugi man jau taip blogai.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
nemoku rašė:Kadangi tikriausiai niekas neskaito ankstesnių puslapių, pakartosiu klausimą naujame: kokiais atvejais guldo į stacionarus?
Klausiu, nes psichiatrė siūlė tokią galimybę. Galvoju, nejaugi man jau taip blogai.

Mane guldė tam, kad vaistus parinkt. Sakė gyd. nenoriu eksperimentuot, o ten priežiūra ir t.t.. ir t.t..
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#126696 Būtų labai blogai tai lieptų gultis, o ne siūlytų, manau. :bloga