- 2009 05 18, 14:26
laba diena,
man teko suvartoti mazdaug 25d. kursa rispolept tabletemis po 4mg.
praejo menesis laiko, bet kojomis norisi sokineti, suptis, neina susikoncentruoti ir ramiai pasedeti be parkopan. norejau suzinoti ar kitiems irgi toks poveikis, ir svarbiausia - ar jis praeina? jei praeina per kiek laiko?
Moderatorius: signs
- 2009 05 20, 20:46
sveikas, nei man, nei mano pažystamiem tokio pašalinio poveikio, kaip tau nebuvo. bet šiaip nemalonūs pojūčiai po kiek laiko dažniausiai praeina.
Aidas30 rašė:lnorejau suzinoti ar kitiems irgi toks poveikis, ir svarbiausia - ar jis praeina? jei praeina per kiek laiko?
sveikas, nei man, nei mano pažystamiem tokio pašalinio poveikio, kaip tau nebuvo. bet šiaip nemalonūs pojūčiai po kiek laiko dažniausiai praeina.
Make a change kill yourself
- 2009 07 09, 20:20
Dabar vartoju consta 50mg kas dvi savaites jau pusantru metu po paskutines psichozes ir nieko manjakisko nejauciu... is kitos puses gal biski slopina, bet kazkokiu ypatingu salutiniu poveikiu tikrai ner.
Po pirmos psichozes irgi vartojau Consta, tai po metu sumazino iki 25 kas tris savaites ir dar po dvieju metu drauge psichoze grizo... Taigi isvada, kad geriau sito vaisto "netaupyti".
Po pirmos psichozes irgi vartojau Consta, tai po metu sumazino iki 25 kas tris savaites ir dar po dvieju metu drauge psichoze grizo... Taigi isvada, kad geriau sito vaisto "netaupyti".
- 2010 11 24, 10:32
Sveiki,
Jau 2m kaip leidžiuos šiuos vaistus, 50mg kas dvi savaites.Jauciuosi lyg ir gerai.Kalbėjau su gyditoja, žada mažint dozę.Gal kas iš Jūsų vartojate ar vartojot šį vaistą.Kaip dėl mažinimo ar nutraukimo?Kaip pasikeitė Jūsų savijauta?Kai pagalvoji juk nesileisi visą gyvenimą reiks kažkada nustot.
Jau 2m kaip leidžiuos šiuos vaistus, 50mg kas dvi savaites.Jauciuosi lyg ir gerai.Kalbėjau su gyditoja, žada mažint dozę.Gal kas iš Jūsų vartojate ar vartojot šį vaistą.Kaip dėl mažinimo ar nutraukimo?Kaip pasikeitė Jūsų savijauta?Kai pagalvoji juk nesileisi visą gyvenimą reiks kažkada nustot.
- 2011 05 12, 19:06
Vartoju rispolept consta jau 4mėn. Neseniai dar pradėjau vartoti juos derinyje su haloperidoliu. Ir tai yra geriausi vaistai, kuriuos man teko vartoti, o išbandžiau jau visus neuroleptikus.
Iš pradžių kiek slopino ir didelis alkis buvo atsiradęs, bet dabar viskas normalizuojasi. Nemanau, kad keisiu juos į ką nors kitą, nes tai vienintėliai vaistai, kurie sudaro mažai problemų gyvenime.
Bet mano atminties tai nepaveikė. jau netgi galiu skaityti, ko anksčiau negalėjau dėl sutrikusio dėmesio...
Iš pradžių kiek slopino ir didelis alkis buvo atsiradęs, bet dabar viskas normalizuojasi. Nemanau, kad keisiu juos į ką nors kitą, nes tai vienintėliai vaistai, kurie sudaro mažai problemų gyvenime.
Bet mano atminties tai nepaveikė. jau netgi galiu skaityti, ko anksčiau negalėjau dėl sutrikusio dėmesio...
- 2011 07 25, 15:55
Man rispolept consta geriausias. Kiti kazkaip nelabai.
- 2012 04 18, 13:48
man per paskutinį gulėjimą ligoninėj šituos paskyrė. kol kas dar tik dvi injekcijos buvo, o kaip man sakė, pradeda veikt leidžiami po 6 savaičių, tai kol kas vartoju geriamus šalia leidžiamų. Man svoris (tfū tfū tfū) nei auga, nei krinta, nors pakrist galėtų, nesupykčiau
tai va. gal pasijus po dar vienos injekcijos kas nors daugiau.
- 2014 02 20, 21:02
Norėjau pasiteirauti besileidžiančių, ar yra koks skirtumas, kur leidžiama - ar į rankos raumenį, ar į sėdmenį? Nes visgi pridėtos adatos ir tai, ir tai sričiai. Per paskutinį gulėjimą ligoninėj klausiau vienos seselės, tai sakė, kad neturėtų būt skirtumo, o kita sakė, kadį sėdmenį geriausia. Bet kad bent jau mano mieste poliklinikos procedūrinis dirba tik iki 14 val., man nėra patogu lakstyti tokiu laiku iš mokyklos, todėl išmokau susileisti pati. Leidžiuosi į ranką, bet kažkokio poveikio skirtingo nepasijuto. Gal kas ką daugiau žinot apie tai?
- 2014 02 24, 15:23
Į rankos raumenį- adata mažesnė, tai gal ir skauda mažiau.Gaunu į minkštąją, kitur nebandžiau.Pastebėjau, kad mažiau skauda kai leidžia kokia nauja seselė
.
.
- Puslapis 2 iš 3
- 1
- ,
- 2
- ,
- 3