Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#11398 as irgi klausiau nuo ko jis tai psicho nepasake :roll:
ParašėSandra
#11676 Radau info toje knygoje" 5 depresijos gydymo raktai":
Trys neurotransmiteriai, kurie dalyvauja depresijos procese, yra serotoninas, norepinerfrinas ir dopaminas.
SSRI klases vaistai veikia serotonina;
Remeronas stimuliuoja serotonina ir norepinefrina.

Todel man psichiatras ir padare dar efektyvesni kokteili: Cipralex (serotoninui) ir Remeron (serotoninui ir norepinefrinui)...sake su dopaminu pas mane viskas tvarkoje...Dar Remerono nepradejau vartoti, bet toks kokteilis teikia vilciu... :DD
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#11699 o sandra is kur jis zino kad nereikia dopamino?tyre? ar is kokiu testu pasake kad jo nereikia :?:
ParašėSandra
#12209 nezinau Linkute, as pas ji ligonineje gulejau, ten ir testus dare, ir mane pacia stebejo...todel as juo labai pasitikiu, nes su juo ligonineje labai daug kalbedavau, jis man vaistus, dozes atrinkinejo...kai atejau dabar po 3 menesiu, viska apie mane atsimena...labai geras gydytojas...
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#12223 kaip gerai kaip taip istiria ir skiria vaistus =)
ParašėSandra
#12686 uz tai 3 sav. ligonineje praleidau....
ParašėSandra
#13716 Euro vaistineje Remeronui 60 prc. nuolaida. virs 30 lt tik sumokejau :)
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
#14969 vartojau. kažkas klaikaus, arba man netinkama doze paskyrė. nuo jo tik miegojau ir daug daug valgiau. šiaip nepažystu nei vieno, kam jis būtų padėjęs..
Vartotojo avataras
Parašė Sandra
#15011 tai doze netiko, o apetita jis kelia, bet man to ir reikia....
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#15018 jo nuo jo tai apetitas zveriskas ir ispucia kuna taip kaip nescia vaikstai :bloga as geriau visai nedauk o ispusta buvau :bloga tik meciau ir atslugo viskas per savaite atrodo kad is kuno oras isejo :D
Vartotojo avataras
Parašė Sandra
#15548 Blyn, Lynkute, nuraminai, o tai as galvoju jau 2 dienas, kad nescia....
Valgau nedaug - pilvas atsirasti negalejo...
Tad liko iseitis, kad nescia....
Valio!!!!!!Cia tik Remeronas!!!!!
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#15568 jo pucia kuna jis
Vartotojo avataras
Parašė Sandra
#16758 jauciu remerona nutrauksiu, pasiliksiu tik Cipralex, nes man nuo Remerono galva sukasi, apspangstu, taip nebuna, Lynkute, tau?
Parašėlakstute
#16760 as tai kai jo isgerdavau is kart i lova krisdavau ir per 5 min. atsijunkdavau... o dar svoris nuo jo ziauriai auga.
o kiek mg. naudoji, nes man del svorio 15 mg. skyre, bet ir tai per didelis poveikis buvo
Vartotojo avataras
Parašė Sandra
#16767 man irgi 15 mg. valgyt pradejau, gerai :))) , bet kazkaip svaigina jis....