Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė sumersara
#127834 Norejau paklausti, gal ka kankina mieguistumas nuo cipralexs?
As dar tik savaitele geriu cipralex po 10 mg. vakare. Miegu labai gerai, bet ryte iki vidudienio pastovei ziovauju ir prie lovos traukia. Gal sitie simptomai ilgainui praeis?
Vartotojo avataras
Parašė Edena
#127847 Aha man pradzioj buvo kad ziauriai traukdavo galva kurnors padet ar prigult, dar prisimenu kad net skaudedavo man galva, bet taip buvo tik pacioj pradzioj, gal pirma savaite, o po to praejo =)
Vartotojo avataras
Parašė Silva
#127881 geriu cipralex antri metai,mieguistumas nekamuoja.Man keista kodel jus geriat ji vakare.Man gydytoja primygtinai liepe gerti tik ryte.Gal cia priklauso nuo ligos pobudzio
Vartotojo avataras
Parašė Edena
#127887 as ir ji geriu ryte. Vakare remerona
Vartotojo avataras
Parašė MiesteRuduo
#127944 aš irgi geriu jį ryte. mieguistumas nekamuoja. bet jei jis ir kamuotų, reiktų susitaikyti, nes kiek teko susidurti, tai švelniausia šalutinio vaistų poveikio forma. žymiai blogiau, jei nuo vaistų išvis neina atsikelti.
Vartotojo avataras
Parašė sumersara
#128049 Man ir idomu pasidare kodel vakare juos gert turiu, reiks pasiklausti gydytojo, kodel cia taip
Vartotojo avataras
Parašė Edena
#128169 Gal but del to, kad geriau issimiegotum?
Vartotojo avataras
Parašė sumersara
#128297 miegu tai tikrai gerai. Atsigulu iskart uzmiegu ir atsikeliu su zadintuvu. Jokiu prabudimu, net i tuoleta nakti nereikia.
Ketvirtadieni eisiu pas gydytoja reiks issiklausineti, kodel pries miega reikia gerti.
Vartotojo avataras
Parašė Edena
#128856 Parasyk, kai busi po gydytojos. Idomu, ka sake del cipralex :)
Vartotojo avataras
Parašė sumersara
#129244 gydytojas sake, jog dabar pradedam gerti ryte 10 mg., o pradzioje skyre vakare, kad salutinis poveikis dienos metu nebutu toks stiprus. Ir norejo pasiziureti, kaip organizmas toleruos si vaista. Kolkas lyg viskas gerai, bet dar depresyvios nuotaikos nedingsta, gal dar vaistas nepradejo veikti, o gal doze reikes didinti. Dabar turiu stebeti savo bukle ir po dvieju savaiciu ziuresim ar didinsim doze iki 20 mg. per diena ar uzteks 10 mg.
Vartotojo avataras
Parašė Edena
#129311 As cipralexa jau virs puse metu vartoju, bet kazkokio zymaus pagerejimo visiskai nejauciu...
Vartotojo avataras
Parašė sumersara
#129325 O nebandei gydytojo prasyti, jog cipralexa pakeistu kitais AD?
Vartotojo avataras
Parašė Edena
#129332 Ne nebandziau, as kazkodel vis dar manau kad cia ne antidepresantuose esme, o manyje. Man rodos, as perdaug nenormali, kad man vaistai padetu.
Vartotojo avataras
Parašė sumersara
#129337 Pazistamas jausmas, jog problema slypi tik manyje, bet as vistiek nenuleidziu ranku ir tikiuosi, jog yra vaistu nors siektiek galinciu palengvinti mano busena, tada butu lengviau pradet tvarkytis savo gyvenima savo mastyma.
O tu pabandyk, gal tik vaistai netinkami tau israsyti
Vartotojo avataras
Parašė Edena
#129338 Reiks pasneketi su gydytoja, kaip tik kita savaite einu.