Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė nulis
#121734 Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#121750 Buvo ikandes drauges suo....As ir pati TR laikiau suni....o ir drauges suni myliu be galo...bet visdelto sunku paaiskinti...bet sunu bijau...
Parašė Esperanza
#121782 Koks gražuolis miaškinas juodas B) Sekmadienį buvau šunų parodoje Panevėžyje, lydėjau draugę, savo nevežiau, tai prie mūsų ant stalelio niūfą šukavo, negalėjom atsižiūrėti į lapces ir tą ilgą storą "grifką" :) ir į ausis :)

Stewie, gal tikrai apturėk "meškų" terapiją? :)
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#128334 Nuo siandien ir as prisijungsiu i si skyreli,vakare idesiu foto savo naujojo seimos nario :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė mango
#128676 Davai, įdėk, laukiam =)
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#129532 Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#129539 Uch, koks meškutis B)
Vartotojo avataras
Parašė Silva
#129571 Grazuolis tiesiog,toki tiesiog paniurkyt norisi,kaip koks kleckiukas
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#129591 Bet tas kleckiukas kaip knarkia -baisu,kaip koks diedas :D
Vartotojo avataras
Parašė mango
#129684 Oksana, grazuolis jis, kiek mėn.?Kažkodėl aotodo, kad jis :D Kai taip karsta kieme, kiek kartų meskino kailio rauksles reikia plauti?
Vartotojo avataras
Parašė mango
vers rašė:Grįžus iš ligoninės ir pasitaisius sveikatai man pradėjo labai patinkti šunys, tokie :king draugiški, bendraujantys, žaismingi. :) Tai galbūt reiškia, kad man vėl reikia draugų, kad pasikeitė požiūris į žmones. Tep. :)))
Vartotojo avataras
Parašė mango
Silva rašė:Tep ,tep.Dziaugiuosi kad gerai jautiesi.Kai suo -draugas yra puiku,bet kai draugas suo-nelabai :D (cia siaip sau ,pamastymui)Jei turi galymybe,isigyk suni,busi priversta ji isvesti ,neziurint i savo savijauta,ir pati jausies geriau
Parašė Cinderella
#129692 aš noriu tokio šuns,bet kad alergiška esu :roll:
Vartotojo avataras
Parašė oksana
niekas rašė:aš noriu tokio šuns,bet kad alergiška esu :roll:

Tu esi sunims alergiska?Visiems?As buvau isigijusi dekoratyvini triusiuka kai parsiveziau namo tada supratau ,kad esu alergiska ir ilga laika galvojau ,kad ir sunims ,bet po kiek laiko kieme ziuriu sarpeju vedzioja tai ilgai ji gniauziau ziuriu nieko,tai ir apsisprendziau pirkt.

Musu deriukui rytoj 8 savaites ,o jam rauksliu nereikia dabar valyti ,nebent prades susti ,bet tfu tfu tfu kol kas bedu neturim,o be to jis nera is tu paciu rauksliausiu