Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#10938 del ne dauk neverta net burnos smardinti :lol: ,visai negeriu du menesiai ir net nenoriu :oops: :roll:
ParašėTomash
#10948 as negeriau nei laso beveik metus :roll:
Vartotojo avataras
Parašė driezhas
#11629 Matot kjp jums gerj...
Ash viena savaitgali bandziau negert...bet tik kazkokiam suknistam durniui reik pasakyt nors zodeli ir man vis gyvenims atrod suknist, ir bandau ji paskandyt alui ar dar velns kur zin...
Vartotojo avataras
Parašė AUmba
#11755 Driežai, gal galėtum rašyti lietuviškais rašmenimis nes labai sunku skaityti :evil: :bloga
Parašė Panika
#12861 Vaistus geriu tik 3 savaitės , tai tik kartą ragavau alchoholio. Per gimtadienį. Išgėriau šiek tiek balto likerio, po to žagarės vyšnių. Palyginus tikrai nedaug. Bet ėmė maust galvą. Kitą rytą bloga buvo..
Parašė Bu
#13022 Tampeusi po psichologus :bloga ... buwau werciama gerti antidepresantus :x ... bet wienos moters zodziai mane itikino ju nebegert " Nori i psichushke- gerk antidepresantus toliau" kzkaip labai itikinamai nuskambejo...
Del alkoholio... turbut juo piktnaudziauju...
is darbo gryztu ir maukiu wiena po kito (aishq ribos kiekui yra).. kitaip uzmigt negaleciau. darbe stresas :cat ... galwoje wien niurios mintys... nepasakyciau kd ishgerus esu laimingesne ir pnsh...ne.. net neapgirteju.. tiesiog apramina nerwus ir nuo kuno nupuola itampa...
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#13023 nu nu....o ta moteriškė, kartais ne psichuškės etatinė lankytoja?

čia tas pat kas pasakyčiau, jei skauda dantį, tai jo netaisyk, nes gali ir į ligoninę paguldyt.
Parašė Bu
#13025 Nesulau gert anti depresantus :x .... Geriau witaminus wartot :super ... aishq ce tik mano nuomone...
Parašė Bu
Agni rašė:nu nu....o ta moteriškė, kartais ne psichuškės etatinė lankytoja?

čia tas pat kas pasakyčiau, jei skauda dantį, tai jo netaisyk, nes gali ir į ligoninę paguldyt.

na, mano manymu - jei gersi anti depresantus.... gersi gersi... gersi gersi... wienus metus, antrus... a kai nebegersi taw pabloges keturgubai...
ir jej wdruk negausi waistu nurautu stogu lakstysi.. aishq ash kalbiu butent apie tuos atwejus kj zmonems be waistu neimano ishbut ir jie yra priwersti wartot juos. tj tik tuo atweju nori nenori reik gert.
ParašėLiepa
#13030 Bu, kiek tau metų?
Parašė Bu
#13031 :( ai nu net pati nesuprantu ka parasiau... jau wisai protas aptemo.
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#13037 Bu...o alkoholis gydo?
ParašėLiepa
Bu rašė::( ai nu net pati nesuprantu ka parasiau... jau wisai protas aptemo.

tai kiek vis tik tau metų?
Parašė Bu
#13040 Alkoholis kjp ramuneliu arbata :D aishq nereikia isiwaizduoti , kd ash prasigerus chrone ir rankytes man dreba wos prisiminus alkoholio skoni..
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#13047 Bu, pas mus draudžiamas alkoholio propagavimas. ta moteriškė labai tave suklaidino.