Moderatorius: signs
- 2009 05 22, 23:38
Aš jau antrą kartą kartą gydausi, nes pirmą kartą suveikė vaistai ir mečiau. Norą mylėtis užmušė 2 mėn maždaug, paskui jis grižo.Šalutinio poveikio jokio, ar tai reiškia.kad veikia? Nors ir šiaip, aš nejautri vaistų šalutiniams poveikiams.
- 2009 05 23, 06:36
Yra tema forume "Informacija apie depresiją" → 'Depresija ir seksas'. =)
Nežinau, šiaip manau depresija užmuša norą mylėtis, kaip jums atrodo?
Yra tema forume "Informacija apie depresiją" → 'Depresija ir seksas'. =)
- 2009 06 03, 17:21
Kai pradėjau pirmą kartą gydytis, tai gėriau seroxatą ir remeroną. Rezultatai buvo tokie geri, kad nutraukiau vartojimą nepasitarus su gydytoja, toks pasitikėjimas savimi atsirado
ir ką-atkritau po pusės metų. Vėl geriu tuos pačius ir po 2 mėn. vartojimo jaučiu, kad gerėja. O šalutinis poveikiai tik 2:pirmas pora savaičių pakyla apetitas, bet paskui susitvarko. Sekso irgi mažiau norisi, bet kai prisimenu pirmą vartojimo kartą, tai jis sugrįžo, kai ėmiau geriau jaustis. Bet geriau jau nenorėt mylėtis, nei nuolat jaust nerimą.
ir ką-atkritau po pusės metų. Vėl geriu tuos pačius ir po 2 mėn. vartojimo jaučiu, kad gerėja. O šalutinis poveikiai tik 2:pirmas pora savaičių pakyla apetitas, bet paskui susitvarko. Sekso irgi mažiau norisi, bet kai prisimenu pirmą vartojimo kartą, tai jis sugrįžo, kai ėmiau geriau jaustis. Bet geriau jau nenorėt mylėtis, nei nuolat jaust nerimą.
- 2009 06 06, 09:17
Tai nebūtinai viskas turi būti taip, kaip man esti...gal jie tau bus tie vaistai, kurie viską sutvarkys ir tau padės, čia jau yra individualu, nereikia taip visko suasmeninti ir taikyti sau
Some people just need a high-five. In the face. With a chair.
- 2009 06 06, 11:24
Aš geriu seroxatą. Nuo jo pradėjau prieš aštuonerius metus ir išbandžiusi visą kalną įvairių man tinkančių ir netinkančių vaistų prie jo sugrįžau vėl. Gydytoja sakė, jog jo reikia nuotaikos stabilizavimui. Dabar jaučiuosi ramesnė ir kas akivaizdžiai pakito tai nebe tokia didelė verksnė kaip kad anksčiau. Be jo dar geriu Soliana. Tai nežinau nuo ko būtent kokį poveikį jaučiu

istikruju tai ziauriai bijaus niekad nepasveikt, help .......