Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė oksana
#130478 Veterinaras padaro,bet sunim ne kainuoja tiek kiek moterom :D Gal tu zadi suniuka pirkt?As zinok negaliu atsidziaugt juo ,mudu miegam kartu ,pasikalbam ,nerealus gyvenimas pas mus prasidejo,net vyras sako as jam pavydet pradesiu,sake as pasikeiciau -pasidariau svytinti :)))
Vartotojo avataras
Parašė mango
#130504 Oi, čia tas noras iki kol vaikai paūgės, nes dabar neisivaizduoju kaip sugebėčiau dar ir kitu augintiniui rūpintis, ryte išvest pasivaikščiot, man iš lovos sunku pačiai atsikelt, po kavos puodo akys vos prasiplėšiu. Noriu, šuniuko,vaikai zynia kačiuko, o auginu degu. Aišku, gerai būtų į tikslus įsirašyt, na po kokių kelių metų.
Tavo pupuliams irgi patinka augintini niurkyt?
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#130511 oksana, man šuo irgi labai padėjo.
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#130557 Turiu viena vaikeli jam 6 metai tuoj sueis,jis labai myli suniuka ,bet negniauzo ,nes prisakiau ,kad cia ne zaislas ,o be to nera kada su suniu pazaist ,nes jis visa para miega :D Mano tevai juokiasi ,kad jis visas i seimininke
Vartotojo avataras
Parašė Marse
#130803 Džiaugiuosi, Oksana, tavo šuniuku. Kad tik sveikai augtų. Mano dukra su prancūzu (jie siek tiek panašūs savo išlepimu ir riebumu) tai turi daug vargo. Dabar jau ji sužinojo, kad reikėjo prie motinos laikyt nemažiau dviejų mėnesių, tada jų genetika geriau susitvarko. O dabar tai su tom pleiskanytėm bėda, jos vis išlenda, ir maisto jokio pašalinio išvis negalima duoti. Na gal taviškis bus ne toks, jis gi šarpėjus, o ne prancūzas. O šimtai pas veterinorių tai plaukia...
O čia mūsų mažasis žvėrelis

Paveikslėlis

Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė mango
#130838 Eikit sau, kokie fainulkos :))) , man taip ir norisi su jais pasiaus, nors jie kažkaip labai protingų akių atrodo, įdomu ar leistųsi nors paglostomi?
Vartotojo avataras
Parašė Marse
#130873 Prancūzų buldogai yra labai specifiniai šunys, jie labai draugiški, be galo smalsūs ir gana savarankiški. Glostyt juos galima, jie domisi kiekvienu nauju žmogum, bet išlieka kažkokie orūs - na maždaug, jei nori glostyk, bet tik tada, kai aš to noriu. Šiaip jie mažiukai ir su jais niekada nebaisu, galima daryti ką nori, jei iš jėgos pusės. Tik neverta primesti savo valią, geriau gerbti, kaip partnerį
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#130879 Pas mus kaimynai toki suniuka turi tai negaliu praeiti,man tos issprogusios akytes fantastiskos
Vartotojo avataras
Parašė mango
#130930 Fantastiški man tie protingi šuniukai :heart
Parašė apple
Marse rašė:Džiaugiuosi, Oksana, tavo šuniuku. Kad tik sveikai augtų. Mano dukra su prancūzu (jie siek tiek panašūs savo išlepimu ir riebumu) tai turi daug vargo. Dabar jau ji sužinojo, kad reikėjo prie motinos laikyt nemažiau dviejų mėnesių, tada jų genetika geriau susitvarko. O dabar tai su tom pleiskanytėm bėda, jos vis išlenda, ir maisto jokio pašalinio išvis negalima duoti. Na gal taviškis bus ne toks, jis gi šarpėjus, o ne prancūzas. O šimtai pas veterinorių tai plaukia...
O čia mūsų mažasis žvėrelis

Paveikslėlis

Paveikslėlis

geras :lakstau as irgi turiu prancuzu buldoga ... tik visiskai juodos spalvos. labai mielas :valentas
Vartotojo avataras
Parašė Marse
apple rašė:

geras :lakstau as irgi turiu prancuzu buldoga ... tik visiskai juodos spalvos. labai mielas :valentas

Tai draugaukim šeimomis :D
Vartotojo avataras
Parašė Marse
Marse rašė:
apple rašė:

Tai draugaukim šeimomis :D

PS. Mūsiškė mergaitė, jai pusantrų metų
Parašė apple
#131931 Mano irgi pusantrų metų ir mergaitė :super
Vartotojo avataras
Parašė Kerol
#132158 Labai faini siuciukai B) B) B)

Aš gal ir ne į tema, bet... O kurgi dingo Nulis su savo meškinu - šunimi??