Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė GF2hi
#130820 O as norejau paklasuti, ar visu situ vaistu apie kuriuos cia diskutuojate galima gauti be receptu ar tik su receptais ? Nes man jau visai blogai, geriu istisai laisvinamus ir istisai edu, nebezinau kas daryt, vel gryzau prie bulimijos :x
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#130834 jo, maximose, duonos skyriuj būna :D
Neužsiimkit saviveiklom ir marš pas gydydotojus!
Vartotojo avataras
Parašė GF2hi
#130882 Tu biski pasigydik.... Kas tau cia juokingo... :verkiu
Parašė Cinderella
#130887 Na tu taip neimk į širdį...bet tu tikriausiai supranti,kad tokių vaistų be recepto negausi...jei sakai,kad sergi jau kuris laikas,o dabar vėl sugryžo tai turėtum tą žinoti :bloga
Ir ne valia siuntinėt mūsų pasigydit,mes vienas kitą čia gerbiam ir saugom,tad...
Vartotojo avataras
Parašė GF2hi
#130889 Nu taip taip, atsiprasau :bloga blin, tikrai negausiu??? O as jau uzsisakiau is Vilniaus, 100 metu vaistines, kad atveztu, tai matyt, kai pristatys i vaistine paprasys manes recepto :D o kazi juos seimos daktare israsytu? Nes nenoriu nei tevam, niekam sakyt, man tik cia kuriam laikui taip, manau, kad kaip visada viskas sugrys i savo vezes .
Parašė Cinderella
#130891 Negausi,kiek žinau tai paprašys tavęs recepto.
Tai nueik pas gydytoją jis tau išrašys,o ar šeimos gali tai nežinau paklausk tų kurie vartoja juos gal žinos =)
Vartotojo avataras
Parašė GF2hi
#130894 BLIN :(

Okay,tada klausiu pas tuos kas vartoja: Kas turi israsyti situos vaistus ? :angel
Vartotojo avataras
Parašė nakviša
#131693 Vartojau jį 5 metus ,labai pakėlė.Tačiau nepaisant viso gėrio ,paskutiniais metais ( vartojau jo pakaitalą fluoxetin-lanacher ,nes originalo( prozac) jau nebebuvo Lietuvoj, atsirado kažkokios kvailos fobijos,todėl teko keisti kitais...Mano gydytoja sakė,kad prozac-originalas,man dabar vėl tiktų,jeigu jo būtų Lietuvoje...Taip pat man kadaise tikdavo ir Apo firmos daugelis vaistų.Tik ,gaila ,kad jų nebėra pas mus jau seniai:))
Vartotojo avataras
Parašė GF2hi
#131744 O tai daktare, ta prasme kokia, seimos daktare juos israsydavo??? :)
O del tu vaistu tai cia 1 ir tas pats- fluoxetinas ir prozakas? Ar kaip?
Vartotojo avataras
Parašė nakviša
#131955 Tai buvo prieš 10 metų; Prozac skyrė psicnoterapeutė.Fluoxetin yra bendrinis pavadinimas,man labiausiai tiko prozac(lilly firmos).Kaip čia pasakius-originalas yra prozac,kitų firmų pagamintas fluoxetin-pakaitalas.Šiaip jų sudėtis yra tokia pati,tačiau poveikis kartais truputį skiriasi.Tačiau būna ,kad kai kuriems geriau padeda nebūtinai originalas-būtent pakaitalas...Kiekvienam individualiai.
ParašėKatinas
GF2hi rašė:O tai daktare, ta prasme kokia, seimos daktare juos israsydavo??? :)
O del tu vaistu tai cia 1 ir tas pats- fluoxetinas ir prozakas? Ar kaip?

tu cia juokauji ar kaip?
kada buvai pas psichiatra?
terapeutas nenustato diagnoziu ,tai kaip tau israsys vaistu ,kai ju yra begales rusiu.
jei turi 18m gali eiti pas psichiatra pats,vaistus kompensuos ,jei neturi 18m ,eini pas psichiatra su tevais .ir viskas.
teoriskai terapeutas gali israsyti vaistus,jei psichiatras juos paskyre,bet as negirdejau,kad kas taip darytu.
Paskutinį kartą redagavo Katinas 2009 06 14, 17:08. Iš viso redaguota 1 kartą.
ParašėKatinas
GF2hi rašė:Nu taip taip, atsiprasau :bloga blin, tikrai negausiu??? O as jau uzsisakiau is Vilniaus, 100 metu vaistines, kad atveztu, tai matyt, kai pristatys i vaistine paprasys manes recepto :D o kazi juos seimos daktare israsytu? Nes nenoriu nei tevam, niekam sakyt, man tik cia kuriam laikui taip, manau, kad kaip visada viskas sugrys i savo vezes .

jetus,niekas negeria AD tik "kuriam laikui" pagal savo nuoziura,cia ne vitaminai :bloga .isvis kiek girdejau trumpiausias kursas-puse metu (neprisimenu kur ta skaiciau :bloga ) .
Vartotojo avataras
Parašė Blue
#155809 Niekas ju nebegeria?
Man is visu bandytu AD rodos tie buvo veiksmingiausi.
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#155886 Pala ,kazko as nsuprantu -jai as geriu cimbalta ,o jos sudedamoji dalis duloxetinas,o prozako irgi .Tai as geriu taip iseina prozaka tik kitos firmos padelka.Man tai jokio skirtumo ,bele tik man padeda gyventi ,tik seip kaip cia iseina?
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#155887 Ai supratau jau ...fluoksetinas cia :achtung