Moderatorius: Astro-Meška
- 2007 12 21, 17:32
nemegstu skaityti knygu; daug bendrauti; nemegstu ir to, kad kartais kai kurie zmones per daug klausineja; nemegstu daug kalbeti, bet darbas ir profesija to reikalauja.
- 2007 12 22, 17:10
as ir lb nemegstu bendraut kai nera nuotaikos ,o zmogus lenda tesiok su savo kvailais klausimais...tada atrodo nustumsiu nuo kokiu laiptu ir bus ramybe galvai...dar nepakenciu gimines susitikimu(pvz laidotuviu,vestuviu ar gimtadieniu...mano giminei tai taip dazna
)kai visi sneka vienas per kita ir dar kokia lope prssesere prilimpa su savo klausimais o kodel?Okaip?o kam?okiek?...tada aterodo atsistosiu ir taip suzviegsiu kad visi savo zaptus uzciaups...
i dabar neapkenciu istorijos pamoku...tiksliau Istorijos mokitojos aaaah...isivaizduokit kokia daune penktadieni paskutine mokimosi diena pries atostogas su kitomis mokitojomis snekejom pasisveikinom su Keledom ir taip toliauy(su vokeciu mokitoja padainamvom "o Tanenbaum, o Tanenbaum....")at ta istorike kaledine dovanele pateike liepe visai klasei pasakoti ir svarbiausia as vidurine 15 ir kagi kagi ji pradejo nuo vidurio ir as buvau pirmoji ir gavau 6....aaaahhh...kaip norejau jos galva nuspirti kaip futbolo kamoli.,..
)kai visi sneka vienas per kita ir dar kokia lope prssesere prilimpa su savo klausimais o kodel?Okaip?o kam?okiek?...tada aterodo atsistosiu ir taip suzviegsiu kad visi savo zaptus uzciaups...
i dabar neapkenciu istorijos pamoku...tiksliau Istorijos mokitojos aaaah...isivaizduokit kokia daune penktadieni paskutine mokimosi diena pries atostogas su kitomis mokitojomis snekejom pasisveikinom su Keledom ir taip toliauy(su vokeciu mokitoja padainamvom "o Tanenbaum, o Tanenbaum....")at ta istorike kaledine dovanele pateike liepe visai klasei pasakoti ir svarbiausia as vidurine 15 ir kagi kagi ji pradejo nuo vidurio ir as buvau pirmoji ir gavau 6....aaaahhh...kaip norejau jos galva nuspirti kaip futbolo kamoli.,..
Šeut-egipto kalba tai seselis visada esantis su tavimi...
- 2008 01 06, 00:17
labiausiai nervina keltis žiemos rytais.pats baisiausias šaltis yra ta akimirka kai atsiskyrus nuo šilto lopšio įžengi į atšiaurų kambarėlį.dar bais nemėgstu plauti grindų ir piešti gibsines galvas.taip pat nekenčiu apsipirkinėti drabužių parduotuvėse.
- 2008 02 10, 23:18
as galvojau,kad as cia viena tokia namu ukio darbu nemyletoja... vyras galvoja,kad tvarkyti namus,tai moters,prigimty...mano prigimty nera nei indu plovimo,nei valgyti darymo,nei kasdieninio valymo...man geriau malkas pjauti...
,nors ne taip nuobodu...
,nors ne taip nuobodu...

(
Jei nereikėtų galvot apie mirtį nuo bado, ko gero ir valgyt visiškai nebegaminčiau. Negaliu pakęst šių buities darbų.