Moderatorius: Astro-Meška

Parašė Esperanza
#121365 "Čili" pradėjo imti pinigus už duoną, kurią duodavo nemokamai prie dienos sriubos. Ot gražu.
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#128874 Vaistininkas pirmiausia pareiske kad esu protingiausia moteris musu rajone :D :D :D ir kad vaistai zudo mano genialuma :D kad psichikos ligos yra alergijos umiausia rūšis, ir pardavė man seroqueli pigiai ir be recepto - apakau :bloga :D :D :D
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#128953 Kad tvarkymasis užima gerokai mažiau laiko, nei visą gyvenimą maniau..
Parašė Cinderella
#133813 Staigi Maiklo Džiagsono mirtis :bloga
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#133818 niekuti, mane ir nemaloniai be zodziu paliko si zinia...
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#136238 Kad visgi skrandis pasipriešino, kai valgydama obuolį žiūrėjau Silent Hillą.
Maniau, esu atspari tokiems dalykams o.O
Parašė Cinderella
#136459 Kad po MJ mirties net 12 nusižudė :bloga
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#138630 Tiesiog pribloškė laiškas nuo mokyklos laikų draugo
Parašė Cinderella
#143296 Nu tai,kad nebesuprantu kas daros jau trečia naktį iš eilės taip noriu kokio šokolado ar kažko skanaus,kad net iš to noro prabundu ir einu į virtuvę ieškot,suradus privalgau ir toliau ramiai miegu :bloga
Parašė Indre
#148683 Netikėtas kursinio netgi labai teigiamas įvertinimas, kuomet aš maniau gausianti skolą =)
Parašė Sunrise
#148703 nustebino, jog po ilgo nesapnavimo susapnavau.... J. Milių :D
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#154561 SNIEGAS!!!!! Tiksliau šlabdriba... :bloga :x Šaaakės..JAU!!
Vartotojo avataras
Parašė sumersara
#154840 dėstitojo laiškas dėl magistrinio tezių, labai malonei nustebau ir tai man priminė, jog turiu paskubeti ir nelaukdama tvarkytis visus reikalus dėl šio darbo
Vartotojo avataras
Parašė sumersara
#156986 šiandien mane nustebino gera mano direktores nuotaika, ko nebuvo pastaruoju metu, tuo pačiu ir man tai pakėlė nuotaikėlę ir dirbti noras atsirado :D
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#160304 Nustebino praktinis suvokimas, kad vieną siaubo filmo minutę pažiūrėti užtrunka (man) maždaug keturias minutes. Pusę dešimtos pradėjau žiūrėti Edeno ežerą. Dabar esu peržiūrėjus penkiasdešimt šešias minutes. Ir einu miegot nebaigusi.