Moderatorius: Astro-Meška

ParašėSandra
#11672 vonioje pagulejau ir pasokau....
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#11718 As paskutiniu metu visiskai subaisejau-galva baisi ,nagai netvarkyti,veidas perdziuves kremo nemates,akis pratrinu tik ,kad lesius isidet eitu :oops:
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#11719 visai kaip aš. tik aš net lęšių nebesugebu įsidėt. nešioju akinius.
Vartotojo avataras
Parašė lynkute
#11722 nusidaziau plaukus :DD ,pasidaziau veiduka ,prisidejau sidabro papuosalu bebebe ,dabar jau ciki :lol:
Vartotojo avataras
Parašė pamaivyte
#11743 :DD sausiu i vonia, apsiskutinesiu :oops: pasidabinsiu ir i miesta sausiu, nes daug reikalau.. :? nors mielu noru lovoj padrybsociau..
Vartotojo avataras
Parašė pamaivyte
#12018 ooo siandien as visa diena praleisiu pas drauge....padarys man grazu manikiura, gal but antakius papesios, na gal prie progos ir i soliriuma isoksiu.....
o namie pasidabinsiu, galva issiploviau - plaukucius reiks pasipusti... makijaza grazesni pasidaryti reiks... :DD na ulialia... siandien noriu buti jegova.. :twisted:
Parašė Perla
#12034 antakius susitvarkysiu
nusidepiliuosiu
kauke plauku
vonioj pagulesiu
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#12046 kadangi sian teks eiti i krikstotecio jubiliejini gerima, tai teks kaip reikiant papluseti su savim... :lakstau issiplauti makaule, nuspiesti akis, gal dar lupas pasipaisyt...o kaip nenoriu..... :bloga bet noriu but grazi...tikslaiu planuoju is baliaus muila nesti su draugu senu pasimatyti, tai reikia bent pries ji atrodyt nesuvargusiai... :lov
Vartotojo avataras
Parašė driezhas
#12089 muila??? kam jis tau bus reikalingas :D arba vel cia kazko nepagaunu :bloga

sendien eisiu nusimaudyt, issilyginsiu plaukus, susitvarkysiu manikiura, svariai apsirengsiu, jug gryzimas i saikele:)
ParašėSandra
#12189 pamiegojau ir pasokau....
Vartotojo avataras
Parašė pamaivyte
#12218 B) tokius nagus draugė uždėjo, kad dabar kap vanagas vaikštau, o apie rašyma kompu nekalbu..... slysta nuo kaviatūros,, nes saii,ryt gal foto ikelsiu, nes jau naktis...o dar alkoholis gerokai veikia... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Marse
pamaivyte rašė:B) tokius nagus draugė uždėjo, kad dabar kap vanagas vaikštau, o apie rašyma kompu nekalbu..... slysta nuo kaviatūros,, nes saii,ryt gal foto ikelsiu, nes jau naktis...o dar alkoholis gerokai veikia... :bloga

Susitvarkiau plaukus ir antakius, nusipirkau veidui kremo, kvepalų HYPNOSE, hipnotizuosiu save :super
ParašėSandra
#13653 Issipesiojau antakius, issiploviau galva, issidepiliavau, buvau soliariume, nagai sutvarkyti, plaukai nudazyti....
tik koju nagus reikia persilakuoti ir blizgesiu kaip visos Akropolio fifos, kurios siandien man gadino nuotaika.....
ParašėLiepa
#13657 kodėl kažkokios fifos tau gadino nuotaiką?
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#13658 ai dabar supratau kodel tu kvietei mane i akropoli :lakstau norejai atsvaros visoms fifoms :super