Kai grimzti jau nebėra kur, tėra vienas kelias - į viršų.
Moderatorius: signs
- 2009 05 30, 09:41
Dekui uz palaikyma, bet siuo metu murkdaus bedugnej, ir stengiuos nezinau kelinta tukstantaji karta pakilti. Laikykis ir tu =) Tikiuos kad siti vaistukai tau pades daugiau, nei man.
- 2009 06 05, 19:20
Šiandien pradėjau. Matysim, kas ir kaip.
F25.1: 25mg Zoloft, 400mg Seroquel XR, 2000 mg Depakine Chrono
- 2009 06 06, 13:18
Man kokias 3-4 dienas džiūvo šiek tiek burna ir apie savaitę ėmė mieguistumas. (prieš porą sav. pradėjau gert) Dabar jokio vaistų poveikio nejaučiu. 10 mg geriu. O prieš kelerius metus kai pradėjau vartot juos pykino ir rankos drebėjo apie porą sav.
- 2009 06 15, 17:44
Rytoj pradėsiu vartoti kažkokius panašius, gal net tuos pačius - escitalopram.
Man patiko: iš informacinio lapelio
Man patiko: iš informacinio lapelio
Specialių atsargumo priemonių reikia:
Vaikams ir paaugliams padidėja šalutinio poveikio, pavyzdžiui, bandymo nusižudyti, galvojimo apie savižudybę ir priešiškumo (daugiausia agresijos, opozicinio neklusnumo ir pykčio) apraiškų tikimybė. Nepaisant to, gydytojas gali skirti Escitalopram-ratiopharm jaunesniems kaip 18 metų pacientams, jeigu, jo manymu, tai yra jiems tinkamiausias gydymas. Dėl aukščiau minėtų šalutinių poveikių, vaikai ir paaugliai, kurie vartoja Escitalopram-ratiopharm, turi būti atidžiai stebimi.
- 2009 06 25, 11:47
Įdomus vaistas. Man jis veikia labai "tyliai", t.y. beveik nejaučiu, kad jį vartočiau, tačiau iš esmės atlieka tai, ką reikia - slopina "įkyrų" nerimą, nerimastingumą, pagrindinius depresijos požymius. Praktiškai jokių šalutinių poveikių.
- 2009 07 09, 15:17
Ir galų gale jis man netinka. Visiškas emocijų nusodinimas, tuščia, sunku susidoroti net su kasdienėmis užduotimis, išeiti kur nors, neslopina įkyrių minčių. Grįžau prie sertralino ir esu patenkintas.
- 2009 07 11, 16:03
As irgi geriu Cipralexa dvi savaites. Labai idomus jausmas - nerimas, drebulys, nemiga. pries tai kitas gydytojas buvo israses Cymbalta, pageriau pusantro menesio, kai uzeidavo nerimas isgerdavau Lorofeno 1 mg, bet verksmingos nuotaikos ir apatija visai nesitaise. Tada atvaziavau menesiui gydytis i KMU Palangos dienos stacionara, gydytojas iskart pakeite vaistus (ta pacia diena) i Cipralexa, neleido gerti jokiu trankviliantu dienos metu, tik Stilnoxa nakciai (kuris nepadejo). Ai, dar dalyvauju tyrime - prie Cipralexo skyre skydliaukes hormono kasdien (nors ji sveika). Tai dabar jau gera savijauta nebe verksminga, bet nerimastinga pastoviai, kazkokios neapykoks pyktis verziasi. Laukiu kol praeis daugiau laiko, kad suprasciau ar padeda man tas Cipralexas. O gydytoju labai pasitikiu, tai ir kankinuosi su tuo nerimu, gal jis labiau supranta viso to prasme
. bet raminamu vistiek issireikalavau, kad kai bus nepakeliama, tiesiog isgerciau tablete. oj tos tabletes ir tos psichoterapijos
tokioj busenoj dar nesu buvusi
. bet raminamu vistiek issireikalavau, kad kai bus nepakeliama, tiesiog isgerciau tablete. oj tos tabletes ir tos psichoterapijos
tokioj busenoj dar nesu buvusi
- 2009 07 20, 19:45
Vartoju jau kelis mėnesius po 20mg. Kol kas stebuklų nepastebėjau.