Moderatorius: Astro-Meška

Parašė autumn
#109300 Nulio sūrelis :D
Parašė Nematoma
#109389 Jauno tėčio nuotraukos...ot, bandziuga buvo :D pacanėlis :D
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#111317 susiuvau megztini ziuredama filma: priekis gera puse, nugara isvirkscia :D
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#111778 Ėjau į virtuvę nešina puodeliu kavos parūkyti. Ir darydama savo kambario duris pritvojau kaimyną. :D
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#114790 Uzrasas ant namo sienos senamiesty: Minutes ilgumas priklauso nuo to, is kurios tualeto duru puses esame :D
Vartotojo avataras
Parašė Medeja
#114823 oi apsipyyypt is juoko :D :D :D radau savo buvusi sefa drauge.lt, praneses apie save, kad turi savybe tyliai pykti ir atleisti :D
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#114868 Sms'inaus su viena pažįstama pakeliui į paskaitą. Išlipdama pamačiau, kad sėdėjom nugarom viena į kitą. Abi lūžom. :D
Vartotojo avataras
Parašė Silva
#137657 Pas mus netoli darbo yra kepykla ,,Bandeliu namai"Per pietu pertrauka su bendradarbe nutareme ten nueiti.Visos mano moteriskes uzsake ,ka joms nupirkti.Isivaizduokit, eina gana apkuni ponia ,matosi kad sunkiai spraudziasi i vasarinius rubus ir velka didziausia maisa pilna bandeliu.Prisijuokiau is saves,o paskui pasidare baisu ir liudna
Parašė zilvinass
#137666 nieko baisaus as kita karta kai buna gera nuotaika ne tokiu dalyku tycia pridarau
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#137726 POkalbis maršrutiniame taksi, važiuojančiame per klinikas:
-Kam nors reikia į klinikas?
Balsas iš mikriuko galo:
- reikia.
Vairuotojas:
- Matos.
Parašė Keberiokst
Silva rašė:Pas mus netoli darbo yra kepykla ,,Bandeliu namai"Per pietu pertrauka su bendradarbe nutareme ten nueiti.Visos mano moteriskes uzsake ,ka joms nupirkti.Isivaizduokit, eina gana apkuni ponia ,matosi kad sunkiai spraudziasi i vasarinius rubus ir velka didziausia maisa pilna bandeliu.Prisijuokiau is saves,o paskui pasidare baisu ir liudna

Stora - nestora. Jokio skirtumo. Vien jau, kad moterim gimėt, dėl to ir esat graži =) Mažiau graužkitės del tokių nesąmonių.

Man patinka požiūris į moterį Lotynų Amerikoje. Ten gyvenama su ta intencija, jog moteris yra graži, nes ji moteris - gyvybės nešėja. :angel
Parašėvers
#137771 Tavo požiūris tiesiog maloniai žavus, Keberiokst. Faina, kad taip galvoji :)
Parašėvers
#137772 Čia anekdotas.

Keliautojas klausia vietinio gyventojo:
- Drauguži, pasakyk, man kiek laiko teks keliauti iki miesto, jeigu eisiu per šį lauką?
Vyriškis jam atsako:
- Jeigu jus pamatys mano bulius, 15 minučių. Jei nepamatys - visą valandą.

:D :D :D