Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Rebrec
#141474 ....nekenčiu verkšlentojų, kaušų, bailių.. bet aš mandagus, todėl jei koks pusdurnis skaito mano šią išpažintį, gerbiamieji pusdurniai, aš gi nesakau jums ką aš apie jus galvoju, todėl manau turiu teisę sulaukti to pačio iš jūsų, t.y. negirdėti ir neskaityti to ką jūs "galvojat".....
Parašė Cinderella
Rebrec rašė:....nekenčiu verkšlentojų, kaušų, bailių.. bet aš mandagus, todėl jei koks pusdurnis skaito mano šią išpažintį, gerbiamieji pusdurniai, aš gi nesakau jums ką aš apie jus galvoju, todėl manau turiu teisę sulaukti to pačio iš jūsų, t.y. negirdėti ir neskaityti to ką jūs "galvojat".....

Tai von iš čia jei nekenti, ko dar čia sėdi ir skaitai?nori pasityčiot ar šiaip neturi ką veikti?beje, daugiau nepatarinėk žmonėm neiti pas gydytojus,tikriausiai nesuvoki kaip gali pakenkti tokiom kalbom.
o mane baisiausiai nervina tokie žmonės kaip tu :ubju
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
Cinderella rašė:
Rebrec rašė:....nekenčiu verkšlentojų, kaušų, bailių.. bet aš mandagus, todėl jei koks pusdurnis skaito mano šią išpažintį, gerbiamieji pusdurniai, aš gi nesakau jums ką aš apie jus galvoju, todėl manau turiu teisę sulaukti to pačio iš jūsų, t.y. negirdėti ir neskaityti to ką jūs "galvojat".....

Tai von iš čia jei nekenti, ko dar čia sėdi ir skaitai?nori pasityčiot ar šiaip neturi ką veikti?beje, daugiau nepatarinėk žmonėm neiti pas gydytojus,tikriausiai nesuvoki kaip gali pakenkti tokiom kalbom.

Žiūriu ir žiūriu į tą smaugiantį smailiką.. Ir niekaip atsižiūrėt negaliu...
Parašė Cinderella
#141529 O gerąja prasme atsižiūrėt negali ar blogąja? :?
Vartotojo avataras
Parašė DankanasMaklaudas
#141547 Gerąja. Jis man čia labai laiku ir vietoj panaudotas.
Vartotojo avataras
Parašė Rebrec
Cinderella rašė:Tai von iš čia jei nekenti, ko dar čia sėdi ir skaitai?nori pasityčiot ar šiaip neturi ką veikti?beje, daugiau nepatarinėk žmonėm neiti pas gydytojus,tikriausiai nesuvoki kaip gali pakenkti tokiom kalbom.

ačiū, man jau geriau, tavo nuoširdumas mane įkvepia naujiems žygiams B)
Parašė Cinderella
#141614 Ką tu sakai....kokiem žygiam?Toliau pudrint nesamones ir tyčiotis?
Vartotojo avataras
Parašė Rebrec
Cinderella rašė:Ką tu sakai....kokiem žygiam?Toliau pudrint nesamones ir tyčiotis?

kokias nesąmones? kur aš iš ko tyčiojuosi?
Parašė Cinderella
#141618 Didžiausia nesąmone kokia esu girdėjusi kaip neiti pas daktarus....tyčiojies su tokiais postais kaip čia parašei....aš tavęs dar kartą paklausiu ką čia veiki,jei nekenti verkšlenančių ir laikai čia pusdurniais visus?
Vartotojo avataras
Parašė Rebrec
Cinderella rašė:Didžiausia nesąmone kokia esu girdėjusi kaip neiti pas daktarus....tyčiojies su tokiais postais kaip čia parašei....aš tavęs dar kartą paklausiu ką čia veiki,jei nekenti verkšlenančių ir laikai čia pusdurniais visus?

1. apie daktarus, buvo ne nesąmonė o praktinis patarimas konkrečiam vienam žmogui, turinčiam konkrečių problemų. tai nebuvo visiem, netgi ne daugumai, tai buvo tik vienam žmogui, su to žmogaus gyvenimo aplinkybėmis.
2. aš kartais erzinu, bet niekada nesityčioju.
3. aš laikau visus pusdurniais? tai jau labai skubota emocijomis grįsta išvada. anaiptol nevisus, tik vieną.
Parašė Cinderella
#141621 Ai čia tipo mane laikai pusdurne?Tai nedrysk manęs taip vadinti,nes nepažįsti manęs ir apie mane negali nieko pasakyti
Vartotojo avataras
Parašė Rebrec
Cinderella rašė:Ai čia tipo mane laikai pusdurne?Tai nedrysk manęs taip vadinti,nes nepažįsti manęs ir apie mane negali nieko pasakyti

o tau dėmesio trūkumas? deja, madam, apgailestaudamas turiu pranešti, kad pusdurnio titulas jau užimtas. gal norėtumėt išsirinkti ką nors kitą?
Parašė Cinderella
#141649 Ne man ne dėmesio trūkumas....o temoj "man trūksta dėmesio" ne iš tavęs jo prašiau jeigu ką tai ten nesireikšk
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#141687 Vo taip vot :D
Vartotojo avataras
Parašė Rebrec
Cinderella rašė:Ne man ne dėmesio trūkumas....o temoj "man trūksta dėmesio" ne iš tavęs jo prašiau jeigu ką tai ten nesireikšk

griežtas tonas - mano silpnybė :da klausau, mano Valdove, aš tavo ištikimas vergas :kaltas