Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Parašė Cinderella
#141850 :lakstau :lakstau :lakstau :lakstau :lakstau :lakstau :lakstau :lakstau :lakstau :lakstau :lakstau :lakstau :lakstau :lakstau :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#141858 :D :D :D :achtung B) :heart :flo
Parašė Cinderella
#141860 Šita tema nuostabi :lakstau B)
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#141972 Kas cia per rasp**dziajai, vienam tokiam forume istryne mano post'a ir apskritai paskutinius papost'avimus? :(
Nu ir v p**du pyp
Nereikia kazkam laisvos nuomones - greitai laisvos nuomones ir netures
Vartotojo avataras
Parašė Rebrec
Ramu5 rašė:Kas cia per rasp**dziajai, vienam tokiam forume istryne mano post'a ir apskritai paskutinius papost'avimus? :(
Nu ir v p**du pyp

ko čia žliumbi kaip kokia b**a, atsiprašant, būk vyras jobtv***mat...
neteršk čia man mano lizdo, šitą purvyną deklaruoju savo teritorija, nuo šiol aš čia karalius, verkšlenimų nepakęsiu!
va taip vat
Vartotojo avataras
Parašė Rebrec
#141989 ir išvis, kodėl neleidžiama redaguot savo pranešimų? o gal aš pagalvojau ir persigalvojau, o gal aš išvis negalvodamas rašiau ir smegenys pasibudo tik paspaudus "siųsti"..
rr
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#141991 :D :D :lol: ;fly :D :D :D :lol: :renku
Ne nu rimtai nuostabiausia tema :D :super Ramu5 suprantu, bet vistiek kažkaip fain, kad ir ramus kartais žmogum išsilieja :heart :)))
Rebrec, tipo kampus žymi?.. :D :D :D tik nereikia čia ant mūsų ... :lol: :lol: :D
B) (gal nusikeikt?. na kad į temą būtų.. :D )
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
Rebrec rašė:ir išvis, kodėl neleidžiama redaguot savo pranešimų? o gal aš pagalvojau ir persigalvojau, o gal aš išvis negalvodamas rašiau ir smegenys pasibudo tik paspaudus "siųsti"..
rr

Toks administratorių sprendimas. Tam kad nebūtų perredaguojami po dešimt kart pranešimai..
Užtat reik devynis kart prieš spaudžiant "siųsti" pagalvoti, ir tik tada siųst pranešimą. :)
Parašė Cinderella
Rebrec rašė:
Ramu5 rašė:Kas cia per rasp**dziajai, vienam tokiam forume istryne mano post'a ir apskritai paskutinius papost'avimus? :(
Nu ir v p**du pyp

neteršk čia man mano lizdo, šitą purvyną deklaruoju savo teritorija, nuo šiol aš čia karalius, verkšlenimų nepakęsiu!
va taip vat

Ne tau rimtai ne viskas gerai....čia tavo teritorija niekada nebus ir apskritai smuk iš čia
Parašė Keberiokst
Rebrec rašė:
Nu ir v p**du pyp

va taip vat

Kaip kurie žmonės čia turi tikrai rimtų problemų, o čia kažkokias izdivalkes darai. Tad rimtai ir tikrai vyriškai patariu užčiaupt savo barštinę. Ir jei nori TIESOS t.y. tai ką iš tikrųjų galvoju - tai tik vieną pusdurnį čia matau - tave patį. :!:
Parašė Cinderella
#142041 Tai jis tą pripažino,sakė,kad šita vieta jau užimta :D

O jei rimtai jis mane erzina,nesuprantu ką jis čia veikia :bloga
Vartotojo avataras
Parašė maraija
#142046 aš prisiminiau...apie paleistą post,ą.....rašinėjausi vienu metu su tokiu vyruku ir tuo pačiu aptarinėjau jį su savo drauge...tai aišku, post,ą skirtą draugei nusiunčiau jam...o dieve...net su rankom puoliau graibyti..po laiko :lakstau ot buvo baika....o jei rimtai , noriu išmokti pykti ir keiktis....tik šiuo momentu nelabai randu objekto.... :bloga
Parašė Cinderella
#142050 Jo tokių baikių ir man yra pasitaikę =)

O nebūtinas objektas žinok,nori išsikeikt,išlieti pyktį tai taip ir daryk,nesvarbu ant ko,svarbu išsilieti ir tikrai palengvės :da
ParašėTomash
Rebrec rašė:
Nu ir v p**du pyp

va taip vat
bliot kas cia per verhumo rodymas?! kazkaip tu cia nesamones rasai... gal pats laikas susirasti kita foruma kuriame galetu tuos savo sudus rasyt, o ne tersti ir gadinti nuotaikas siame forume...
Parašė Cinderella
#142060 Visam forume nesamones rašo....gal jam bano reikia? :?