Iškarpos iš rietenų ir kalbėjimų ne į temą

Moderatorius: signs

Parašėnegative
#142078 nu tai baną.
Vartotojo avataras
Parašė Rebrec
Cinderella rašė:Visam forume nesamones rašo....gal jam bano reikia? :?

ne, neberašau visam forume "nesąmonių" nuo vakar, jei su skaitymu sunkumai, akytės nebetraukia, ne mano kaltė.
apie ramunėlių arbatą? paklausė kokius vaistus vartojate, atsakiau natūralius. pataisyk mane jei klystu, bet berods daugiau niekur nieko nerašiau įžeidžiančio.
o purvyno jautriems žmones nebūtina skaityti
Vartotojo avataras
Parašė maraija
#142132 ..noriu iškolioti savo kolegę darbe, prisitaikėlę , karjeristę ir lendančią į subinę valdžiai..jau taip vaidina viską žinančią prie vadų...tipo ji viską žino ,o aš ne....klumpė nelaiminga...kad ją šikančią sutrauktų...nekenčiu...veidmainė..išdavikė...sutrauka..atsirado žinančioji...cholera ...nekenčiu jos balso, kreivos šypsenos , nekenčiu, nekenčiu, nekenčiu, nekenčiu... :x :shock: žiurkė
Parašė Cinderella
Rebrec rašė:
Cinderella rašė:Visam forume nesamones rašo....gal jam bano reikia? :?

ne, neberašau visam forume "nesąmonių" nuo vakar, jei su skaitymu sunkumai, akytės nebetraukia, ne mano kaltė.
apie ramunėlių arbatą? paklausė kokius vaistus vartojate, atsakiau natūralius. pataisyk mane jei klystu, bet berods daugiau niekur nieko nerašiau įžeidžiančio.
o purvyno jautriems žmones nebūtina skaityti

O tokiem kaip tu išvis nepatartina čia lankytis :da
Vartotojo avataras
Parašė Rebrec
Cinderella rašė:O tokiem kaip tu išvis nepatartina čia lankytis :da

gal galima patikslint? kokiem?
Vartotojo avataras
Parašė Ponia.Popo
Rebrec rašė:

Zuiki :) cia zmones daziausia ateina palauzti psichologiskai ir moralsikai, sugniuze bei pasimete, jie cia tikisi sulaukti paguodos, issipasakoti virtualiai, nes realiai nesuprantami yra- cia juk zmones visi zino, ka reiskia depresija, tustuma, sielos skausmas. Jie cia geranoriskai pasakojasi, palaiko vienas kita, ragina stengtis bei nepasiduoti, tad kartais tokie siurkstesni pasisakymai izeidzia sioje ramybes oazeje- gink diev nesakau, kad cia negalima reiksti savo nuomones ir privaloma vien tik laizyti padus viens kitam, neeeeaaa, tiesiog. Tiesiog.

Beje, nors ir cia slamsto bei laisvo liejimosi tema- persistengei. Faktas.
Parašė Cinderella
Rebrec rašė:

Tokiek kaip tu...kas tau dar neaišku
ParašėKatinas
#142229 Rebrec,siaip cia yra mano teritorija,trinsiu visus izeidziancius postus.gali nesivargint rasydamas =) .
ParašėKatinas
Rebrec rašė:
Ponia.Popo rašė:
Rebrec rašė:

Zuiki :) cia zmones daziausia ateina palauzti psichologiskai ir moralsikai, sugniuze bei pasimete, jie cia tikisi sulaukti paguodos, issipasakoti virtualiai, nes realiai nesuprantami yra- cia juk zmones visi zino, ka reiskia depresija, tustuma, sielos skausmas. Jie cia geranoriskai pasakojasi, palaiko vienas kita, ragina stengtis bei nepasiduoti, tad kartais tokie siurkstesni pasisakymai izeidzia sioje ramybes oazeje- gink diev nesakau, kad cia negalima reiksti savo nuomones ir privaloma vien tik laizyti padus viens kitam, neeeeaaa, tiesiog. Tiesiog.

Beje, nors ir cia slamsto bei laisvo liejimosi tema- persistengei. Faktas.

hmmm
gerbiamoji, suprantu tavo poziciją, mintį ir įsitikinimus. bet dabar, tamstai leidus, pasistengsiu išdėstyt savo mintis. kuo kultūringiau, paprasčiau ir mandagiau. mano nuomone jūs neturit jokios teisės užsidarę abejingai sėdėt ir savęs gailėtis, ieškodami gyvenimo prasmės mažint visus skausmus narkotikais ir visa kita chemija, ieškot visokių pasiteisinimų savo abejingumui medicinos enciklopedijose. jums vieniems sunku ir skauda? visiems sunku ir skauda. kai kurie turi nešt ne tik savo bet dar ir svetimą skausmą, ne todėl kad patys to nori, bet todėl kad daugiau nėra kam. sakot pasaulis neteisingas, negražus, nekvepia. o kiek jūs patys gėlių pasodinot, kad pasaulis kvepėtų? kiek prievartaujamų ir žudomų vaikų apgynėt? kiek patys savo rankom nužudėt? kiekvienas žino kas jo laukia prieš ateidamas čia.. nesuprantu..
"..aš nekaltas, kalti kiti.... aš per silpnas, tegul viską padaro kiti... man skauda labiausiai, aš labiausiai nuskriaustas.. aš aš aš aš.. man padėkit, man pagelbėkit.."
vietoj to kad galvoti apie savo skausmą, apsidairykit aplinkui ir pamatysit begalę tų kuriems skauda labiau.
aš nekalbu apie save, aš neturiu teisės skųstis... galiu panešti ir savo ir šiek tiek svetimo skausmo, galiu tiek kiek reikia.. o jūs tiesiog neturit teisės skųstis gyvendami pasaulyje kuriame kažkur gal jūsų kaimynystėje tėvas prievartauja savo dukrą, pasaulyje kuriame vaikai žudo vaikus, neturit teisės reikalauti iš pasaulio laimės kuomet kažkur ne taip ir toli paskutinis priešmirtinis vaiko noras - duonos kąsnis.. neturit teisės tikėtis meilės, kuomet kažkas sudegina šeimą gyvą vien dėl odos spalvos, politinių ar religinių įsitikinimų.. kuom gi jūs labiau nusipelnę nei visi kiti? negalit niekuo padėti kitiems? galit bent kentėti su visais.. bent tiek tai tikrai galit..
labiausiai verkia tie kuriems skauda mažiausiai..
bet visai neturi reikšmės, nes dienos pabaigoj aš tik idiotas, hmm?
nesvarbu, jei jums taip patogiau, sėdėkit ir gailėkitės savęs ir vienas kito..
ParašėKatinas
#142232 as nukopinau sita posta tik tam,kad i ji atsakyciau.
klausyk,kas tau sake,kad cia visi sedi ir verkslena,yra pilna zmoniu,kurie pasveiko ir dziaugiasi gyvenimu.viska padare savo jegom,tad uzciaupk kakaryne =)
ir siaip nusisnekejai tu cia :kazokas
Vartotojo avataras
Parašė Būsena
#142265 Rebrec - depresija - tai serotonino gamybos sutrikimas smegenyse. T.y. nesigamina laimės, džiaugsmo hormonas.

Mes sergam ne dėlto, kad esam silpni, ištižę ir pan. Jei kas man leistų pasirinkti diabetas ar depresija, patikėk rinkčiausi diabetą su visais jo košmarais. Mes jos nesirinkom-ji mus išsirinko. Todėl mažų mažiausiai neprotinga kaltinti mus už tai, kad mes sergame. Juolab, kad pagal šaltinių prognozes 2020 metais depresija sirgs apie 50 proc. pasaulio gyventojų. Jų tarpe gali atsidurti ir tu-ko tau ir linkėčiau, nes tada gal suprastum kaip čia esantys jaučiasi.

Peradresuoju tavo klausimą tau-kiek apgynei skriaudžiamų vaikų, kiek gėlių pasodinai? Labai lengva ateiti čia ir lieti savo pagiežą.
Ar nors vienam šiame forume pasakei gerą žodį? Pasiūlei realų metodą kaip išlipt iš depresijos? Kol kas matau, kad tavo veiksmai pasireiškia tik kritika ir nuotaikos knisimu kitiem. Šaunuolis, didvyris, tiesiog didini gėrio kiekį pasaulyje ;clap

Garsūs plojimai visažiniui ir šaunuoliui :aciu
Parašė Keberiokst
#142358 Va tep :DD Šaunuolė Būsena =)
Vartotojo avataras
Parašė Silva
#142366 Kodel kalbi ,kad cia mes visi tik verkiam.Netiesa,mes juokiames,pokstaujam o kartais...verkiam.Kas geriau ,paverkti cia ir gauti paguodzianti zodi is taves suprantanciu,ar kniurkti tyliai namie isispraudus i kampa ir vest is proto namiskius.Tu cia vel pradejai apie badaujancius vaikus,rasistini paziuri.Atleisk,bet as negaliu padet visiems pasaulio badaujantiems,o jei tokiu yra aplink ,patikek as padedu ,ir geles pas mane zydi,ir draugu as turiu.Visi darom ,kas nuo musu priklauso,forume daug puikiu zmoniu ir jei jie serga depresija ,tai nereiskia ,kad yra nevykeliai saves besigailitys klipatos.Jei nepatinka kompanija,eik is cia ,tiesiog isnyk
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#142384 rebrec, aš juk pasveikau, pameni? :king

ir prašau nustot urgzti, nes pririšiu.
Vartotojo avataras
Parašė Rebrec
#142441 gerai, tiek to nesiteisinsiu, kaltas, kaltas, ir dar kartą kaltas