Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė smekla
#137777 Iš moteriškų pokalbių internete:
"Merginos, aš pradėjau vaikščioti į sporto klubą ir po dviejų menesių ištekėjau už muitininko! Visoms rekomenduoju."
"O aš pradėjau vaikščioti į sporto klubą ir per tris mėnesius numečiau tris šimtus litų!"
"Kreivos kojos su storomis šlaunimis. Kur tokiomis eiti?"
:D :achtung
Parašė Keberiokst
#137782 Na, ir aš vieną skelsiu apie studentišką gyvenimą :))) :

Studentas valgykloje:
- Duokite man dvi dešreles.
Padavėja nustemba:
- O, šventė!
Studentas nuleidžia galvą:
- Ir septynias šakutes...
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#137838 Šiandien mane prajuokino šitas va - Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#138386 Užrašas:
-Atsargiai, kieme piktas šuo.
Kažkas prirašė:
-Be dantų.
Šeimininkas nepasimetė:
- Bet užčiulps negyvai.
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#140011 Pažinčių skyrely panelės nikas- Nuostolis :D :achtung :super
Parašėnemoku
#144546 Ėjau su vaikinu į parduotuvę pirkti duonos (daugiau nieko neplanavom), tai nusipirkom arbužą, sulčių, limonadą, bandelių, kijevo kotletą, salotų, talerių, sausų pusryčių, o duoną, be abejo, pamiršom. :D
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#144753 Prekybcentryje prie kasos skyriaus pardavinejami prezervatyvai, pavadinti TROJAN.
Jeigu tie, kurie vadina juos tokiu brandu, žinotų tą istoriją apie troją, trojos arklį, taip nevadintų.
"Aukšto" patikimumo prezikai:
kai "arklys" įeina, paslapčia, ir tada... pasipila "vyrai" :D
Vartotojo avataras
Parašė Ponia.Popo
#144903 Tapetavimas su mama- juodai suplėšem vargšus tapetus :D
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#145402 Prajuokino tokia situacija: trys senieji mūsų aukšto gyventojai vonios patalpoj keikiam fuksus, kokie jie netvarkingi ir apš... atsiprašant, tulikas siaubingas, tiek virtuvės, tiek vonios kriauklės pilnos arbatžolių ir makaronų, taigi užsikemša per dieną, į dušą rekomenduojama eit ryte, nes iki vakaro gali tapt pavojingas sveikatai. Pensininkai, mat, mes: ramybės ir tvarkos mums reikia, kaip bažnyčioj, taip sakant. :D
Parašė Keberiokst
#145730 Šiandien atidaręs savo kašilioką pamačiau, jog maximinių salotų majonezas jį pasėmęs. Skaniai prakvipo visi sąsiuviniai, šratinukai ir t.t. :D :DD

Eisiu išmėžt tą dalyką :achtung
Vartotojo avataras
Parašė vikute
Keberiokst rašė:Šiandien atidaręs savo kašilioką pamačiau, jog maximinių salotų majonezas jį pasėmęs. Skaniai prakvipo visi sąsiuviniai, šratinukai ir t.t. :D :DD

Eisiu išmėžt tą dalyką :achtung

gerai išsivėdink, nes išbadėję studentai suris ir tušinukus, kvepiančius salotom :D

Mane šian prajuokino sesuo, iš manęs puse valandos bandžiusi iškovoti saldainį, kuris per grumtynes virto į košę. :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#148589 Ką tik gavau štai tokio turinio sms: "Mūsų Marija jau šypsosi šalia. 3560 g./52 cm." Aš, matyt, neseniai tapau tėčiu. :D

Numeris nežinomas. =)
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#158672 Televizorius įjungtas, muzika groja, užmetu akį o ten sms pramogos ir tokia žinutė: "Ar tiktų toks nikas Erekcijus Makstutis" Išlūžau :D :D :D :D

Čia pokalbis apie tai kas yra vobleris :D :D :achtung (gerai kad nežino jog žvejų esma)
Vartotojo avataras
Parašė Lota
#162157 Vakar prekybos centre nugirdau tokį pokalbį.Moteris žiūrinėja kremus. Vyras sako "pirk iš savo pinigų" moteris "nu, jeigu tu negali savo moteriai kremo nupirkt...bla bla bla"
Nu tai prajuokino.