Moderatorius: Astro-Meška

Parašė birute
#8763 o man maloniausia lakstyt su sunimis, statyt is kaladeliu pili su sunum, dainuoti,sokti, vazinet dviraciu, skaityti, apsipirkinet...
Parašė Perla
#8913 Man patinka tapyti,uzsimti rankdarbiais
Parašė kEyStA
#10887 dainuoti dainuoti dainuoti vaikscioti gamtoje fotografuoti mazucius mielus daigtelius arba neaprepiamas gamtos platybes piesti ir vel dainuoti
Vartotojo avataras
Parašė Šeut
#10889 tiesa sakant turbut nuskambes keistai is 15 metes lupu bet as megstu lb buti baznycioje ir melstis...ir dar toks didelis potraukis piesti ir klijuoti (kaip egiptieciai darydavo is marmuro kvadrateliu paveikslus ant grindu)taip piesinius tuokius klijuotus ant juodo popieriaus(jei kam idomu galesiu paaiskinti kaip daryti)man tai grazu ...
Parašė Ricardas
#11332 Aš mėgstu labai daug visko. Mėgstu muzika visokia, ir filmus visokius, mėgstu valgyt daryt, dainuot, piešt, skaityt, kalbėtis su žmonėmis, išklausyt, padėt kam nors, apsipirkinėt, važinėt po miestus, valyt gėlytėm lapelius, laikyt panelę už rankytės(kol tokią turėjau), mėgstu viską planuot, mėgstu ramiai pasedėti prie tv su stikline brendžio ir cigaru, mėgstu atsakingas pareigas, mėgstu taisyt įvairius prietaisus, mėgstu filosofija, istorija ir politologija. Domiuosiu viskuo kuo tik galiu, ir tas man labai patinka :)
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#14233 man be galo patinka muzika...visad jos klausau.man ji padeda, ramina.paskutiniu metu tik mokaus, bet bandau atrast laiko sau - paskaitineti knygas, pasivaikscioti po azuoyna, siaip patinka rinkti ivairias mintis(turiu prikaupus nebloga kolekcija)labai patinka plepeti su drauge, ech...turbut su visu pasauliu...patinka padet kitiem, patart.( kitam lengviausia patart) :birst: :dream:
Vartotojo avataras
Parašė Liune
#14541 Patinka geriant kava ir rukant skaityti ''Liune Sutema''. Kartais netgi patinka kalbetis su savim, patinka stebeti zmones parke...
ParašėTomash
#14542 liune, jeigu ne paslaptis kiek tau metu
Vartotojo avataras
Parašė Liune
#14675 Beveik 19 :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė Liune
#14676 Kokiu tikslu klausiat? :)))
ParašėTomash
#14678 tiesiog idomu :)
Vartotojo avataras
Parašė Liune
#14681 Tiesiog nebuna... bet nesvarbu tas..
ParašėTomash
#14700 Tiesa pasakius del rukymo klausiau, net nzn kodel taciau kazkaip norejau amziu suzinot :roll: :shame
Parašėlakstute
#14837 turbut vienintele veikla, kuria ivardinciau kaip megstamiausia - klausytis garsiai muzikos pries uzmiegant :DD
Vartotojo avataras
Parašė Liune
#14905 aisku :lakstau