Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#147806 Jei jauties bent šiek tiek geriau, tai jau signalas kad vaistai veikia, tinka, o dėl dozių tai tik su gyd. diskutuot galima..
Jei jau jauti pagerėjimą, tai logiškai mąstant ko tau tą dozę didint? Su laiku turėtų darytis vis geriau ir gal pakaks tos dozės.. =)
Vartotojo avataras
Parašė aladdin sane
#147822 Drauge vartojo ir dave pabandyti, na, nelabai jautesi poveikio, tik kai vaistai pateko i organizma, keistas drebuliukas nukrete..
Parašė Sunrise
kunigaikštisMyškinas rašė:Jei jauties bent šiek tiek geriau, tai jau signalas kad vaistai veikia, tinka, o dėl dozių tai tik su gyd. diskutuot galima..
Jei jau jauti pagerėjimą, tai logiškai mąstant ko tau tą dozę didint? Su laiku turėtų darytis vis geriau ir gal pakaks tos dozės.. =)

Tiesiog kai pirkau tai "paletetėm" todėl be aprašymo (aišku galėjau paprašyt, bet išsiblaškius buvau, matyt). Čia perskaičiau, kad mažiausia paros dozė po tabletę 3 kartus per parą, todėl ir nustebau. Na, bet jol kas viskas tvarkoj, jaučiuosi, net žvalesnė truputį :)
Vartotojo avataras
Parašė Girl
#177724 Aš irgi gėriau tik po 1 tabletę. Nejaučiau nieko, na gal truputį nerimą sumažino. Paskui padidino iki 2 per dieną. Pradėjo galva svaigti, su miegu didesnės nesąmonės gavosi, vaikščiojau kaip girta... Viskas, negersiu. :x
ParašėKatastrofa
#220041 Šiandien psichiatras išrašė spitomino. Žiūrėsim, kaip bus. Nors jis vienas iš stipriausių raminamųjų, turėtų būti gerai.
ParašėKatastrofa
#220390 Gal kas galit papasakoti, kaip jus veikia spitominas? Mane jis nuramina, sukeia svaigulio būseną..
Vartotojo avataras
Parašė Partizanas
#226120 Vakar man jo išrašė , tai mažai ką galiu pasakyti, nežinau ar nuo jo ar šiaip dėl kitokių aplinkybių , bet dingo nerimas , nebelipu sienom. Dievaž aš dabar net sėdžiu ir šypsausi .
Parašė Mazge123
#314555 Sveiki,ar dar ka svartojate si vaista,kaip su svoriu ir ar padeda jis jums?
Vartotojo avataras
Parašė Antitezė
#317727 Sveiki, man irgi išrašė šito vaisto. Anksčiau gėriau
bromozepamą/diazepamą/xanaxą ir panašius vaistus kai
nerimas prigriebdavo.
Ar šitas efektyvesnis už benzodiazepimus?
Ir kaip jis su Flux'u ar draugauja? :D
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
Anitezė rašė:Sveiki, man irgi išrašė šito vaisto. Anksčiau gėriau
bromozepamą/diazepamą/xanaxą ir panašius vaistus kai
nerimas prigriebdavo.
Ar šitas efektyvesnis už benzodiazepimus?
Ir kaip jis su Flux'u ar draugauja? :D

Labas, na aš irgi gėriau ir geriu kartais pavardintus neuroleptikus.
Spitominas MAN ASMENIŠKAI nieko nepadėjo ir nebuvo veiksmingesnis už benzodiazepinus.
Man išrašė Spitomin nerimui slopinti. Atseit jis labai geras vaistas... lialialia.
Pasiklausinėjau kelių skirtingų psichiatrų, tai galiu pasakyti, kad jų visų nuomonė buvo tokia - skeptiška, sakė, kad mažai veiksmingas vaistas, mažai kam padeda, veikia panašiai kaip antidepresantas, reikia vartoti ilgokai. Nekelia priklausomybės, išgėrus - jokio poveikio raminamo nejutau. Reikia laukti ~ 2 savaites. Laukiau laukiau ir nieko nesulaukiau :D
Atlikus tyrimus su juo, buvo nutarta, kad veiksmingumas minimalus. Mečiau aš Spitominą, o jaučiuosi po to dar geriau, jokio nerimo jau nėra, nes matyt nerimas ir panikos atakos man buvo dėl pagilėjusios depresijos. Bendrą savijautą matyt sutvarkė AD.
Esant stipriam nerimui, panikai labiau veiksmingesni visgi benzodiazepinai. Tik nereikia juos gerti ilgai arba reikia kaitalioti, jei dar neveikia AD. Kiek teko domėtis besigydančiais ligoninėje, jiems skiria lorafen, tezapam, relanium ir pan. JOKIU BŪDU NESKIRIA XANAX, NES TAI SIAUBINGAS VAISTAS!!! Dėl to, kad jau daugėja žmonių, kenčiančių baisiausias lomkes nuo jo, kai tampa priklausomi. Tai čia aš ne į temą, bet, gal pravers info, kad dabar du patys pavojingiausi vaistai XANAX ir CLONAZEPAM. Sunkiausios nuo jų priklausomybės.

Dėl tinkamumo su Flux jau reiktų klausti gydytojo, jei nieko nerašo informaciniame lapelyje.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
Katastrofa rašė:Gal kas galit papasakoti, kaip jus veikia spitominas? Mane jis nuramina, sukeia svaigulio būseną..

Tiesa nežinau, kokią dozę geri? Man buvo galvos svaigulys, bet nežinau, ar nuo Spitomino ar nuo AD.

Aš gėriau tik 10 mg/ per dieną.
Parašė Tomas M
#329147 Vakar israse spitomino. 10 mg ryte, 10 mg per pietus. Kartu vartoti su cipralexu, 5mg ryte, 5mg per pietus. Pakeite siuos vaistus is Quatiapino ir paroxetino.
Kazkaip praejus pusvalandziui nuo isgerimo pradejo svaigti galva. Gal kam panasus salutinis poveikis pasireiske? Galbut reiktu pranesti psichiatrui?
Parašė Cherry nectar
#367539 Geriu šitus vaistus tai jokios naudos tik dar prie panikos atakų prisidėjo galvos svaigimas. Vaikštau apdujus,oro trūksta,bet vis viliuosi,kad įsivažiuosiu :? . O ir vaistinėje jų sunku surasti.
Vartotojo avataras
Parašė signs
#409536 Nutraukiau aš jį, vartojau 30 mg, nesuveikė :/ iškart mečiau, lomkių nebuvo, o šalutinių daugiau nei veiksmingumo. O tau gal ir suveiktų