Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė varlyte
#141772 pavedzuijau suniuka, issiviriau varskeciu, palindau po dusu. beje, pries darba paziurejau 1 serija geros britiskos komedijos "IT CROWD", ziurejau si seriala jau daug kartu, dar niekada nenuvyle, visada prisizvengiu :da
Vartotojo avataras
Parašė sumersara
#142249 Puodelis kavutės dvi kriaušės, surelis ir malonus pokalbis su mamyte
Vartotojo avataras
Parašė maraija
#142250 ..labas rytelis Summersara,kaip ismiegojai? as taip pat grizau su sunim, apejom kokia pora km.,dabar geriu kavyte :)))
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#144786 susuktu sprandu... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė maraija
#144883 buvau laidotuvese
Vartotojo avataras
Parašė Ponia.Popo
#144902 Pradėjau tuom, kad ryžtingai susitvarkiau spintą =)
Parašė Indre
#147829 Iš lovos ir sapno prikėlė ankstyvas kurjerio skambutis į duris :bloga
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#147875 sapnavau labai grazu sapna...net nenorejau atsibust...apie meile...grazu vyra :angel paskui pagalvojau kad visai patogi mano naujoji lova :) tai diena pradejau gerai
Parašė Sunrise
#147930 Gerai išsimiegojau pagaliau :) nuvažiavau į susitikimą su dėstytoja, o atgal važiuojant namo dainavau mašinoj :D labai gerai dieną pradėjau
Parašė incognito
#147934 su eiliniu nerimo priepuoliu ir gražiu nerealiu nuostabiu rūku lauke
ParašėKūnas
#147952 Susimoviau, nes neatsikėliau laiku.
Vartotojo avataras
Parašė Agata
#148506 Verkdama...
Parašė Indre
#148685 Su šypsena, kavos puodeliu ir telefoniniu pokalbiu su senokai girdėtu žmogumi =)
Parašė Sunrise
#148702 Nepaisant mane pažadinusio skambučio ryte (nemėgstu kai drumsčia mano miegą), prabudus apgalvojau visus dienos darbelius nuo iki, iššokus iš lovos padariau mankštelę ir pasigaminau valgyt :)
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#148828 Kėliaus 7:30. Iš pradžių labai nesinorėjo to daryti, bet pamačiau, kaip kambariokės sukasi ir įsikvėpiau, taip sakant. Pusryčiai. Ir į darbą. Tvarkingai, žodžiu. :achtung