- 2009 09 13, 00:12
Pasitvirtina faktas, kad šuo ir šeimininkas bėgant laikui supanašėja...
Moderatorius: mango
- 2009 09 13, 15:48
taip jie perima musu ligas ...
- 2009 09 15, 21:53
Papasakokit, kaip jūsų šuniukai būna vieni(jei būna).
Aš irgi galvoju turėt šuniuką. Bet va, išeinu iš namų ryte ir tik trečią valandą grįžtu. Mano mama irgi. Bet turim didielį garažą ir kiemas yra. Dar turim aptvarą šuniui. Net nežinau, kokios veislės šuo ištvertų tiek laiko paliktas vienas. Nors savaitgalius ir po mokyklos jis galėtų būti su manim visą dieną. Net nežinau, ką daryti, gal turit patarimų kokių?
Papasakokit, kaip jūsų šuniukai būna vieni(jei būna).
- 2009 09 16, 01:24
Niu nežinau, kažkaip man perdėtai tas viskas , aš jokio dėmesio savo šuniui nerodau, išvis gal jau nereikia šunis žmonėm prilygint.. O pats tikriausias šuo man yra vokiečių aviganis(vilkiuks), bet manau tai jau specifika, kai labiau rimtas sargas reikalingas. O šiaip tai paprasčiausia ir yra su paprastais mišrūnais, dvarniaškom vadinamais
Sustabdykit pasaulį, aš noriu išlipti
- 2009 09 16, 02:35
geriausiu atveju miega kai buna viena
blogesniu primyza is pykcio , kad palikom princese
na o blogiausiu nusidrasko ausi, nugara, koja nusigrauzia, pilva iki raudonumo nulaizo :x
na bet cia tik mano suo...problema tik ta tau bus kad maziuka kai paliksi ilgiasniam laikui kauks ir reikalu atlikt lauke neismokysi..nes reikia vest i lauka kas kelias valandas kol mokini..bet jei turi voljera tai tos bedos atkrenta..
blogesniu primyza is pykcio , kad palikom princese
na o blogiausiu nusidrasko ausi, nugara, koja nusigrauzia, pilva iki raudonumo nulaizo :x
na bet cia tik mano suo...problema tik ta tau bus kad maziuka kai paliksi ilgiasniam laikui kauks ir reikalu atlikt lauke neismokysi..nes reikia vest i lauka kas kelias valandas kol mokini..bet jei turi voljera tai tos bedos atkrenta..
- 2009 09 23, 18:32
...mano pabūna vienas, ryte išeinu, vakare pareinu..pabūna, tik neėda nieko ir negeria....gyvenimas prasideda kai grįžtu....mano šuo labai kasosi, kas galėtų būti, nežinote? nuo to lapatojimo jo net naktį pabundu....
Laimė yra kaip sveikata, jei nejauti - vadinasi ji yra
- 2009 09 23, 18:42
Ar kaso kokią vieną konkrečią vietą? gal ausis? tuomet gali būti ausų erkutės, spec lašiukais paskalauji ir išgyja(jei atvirai nežinau ar su šunim taip, katei mano taip buvo), aišku būna ir odos kailio visokiųū ligučių ir grybelinio tipo, geriausia aišku su veterinaru pasitart. Apžiūrėk ar ausys švarios, ar nėra ant odos po kailiu pleiskanų.
Sustabdykit pasaulį, aš noriu išlipti
- 2009 09 23, 20:11
nu nėra ausyse, kažko ko nebuvo..kaip visada....kailis irgi plikų vietų nėra....kaso labiausiai po pažastimi priekinių kojų...taip biškį labiau link nugaros...bet jau duoda, negaliu žiūrėti....mažu šampūnas? mes prieš važiuodami į miestą išsimaudėme ežere su kažkokiu antiparazitiniu šampūnu...
Laimė yra kaip sveikata, jei nejauti - vadinasi ji yra

puikumėlis tavo šuo