Moderatorius: mango

Parašėvers
#147626 Pasitvirtina faktas, kad šuo ir šeimininkas bėgant laikui supanašėja...
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#147728 taip jie perima musu ligas ...
Vartotojo avataras
Parašė oksana
vis laimingesnė rašė:Oksana, įmesk dar kelias nuotraukytes savo šarpėjaus (gali būti ir ne ant kukulių pledo) :lakstau

Prasom! tik paciu naujausiu neikelusi i kompa turiu tai cia kiek senesnes
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#147825 glozis :)
Parašė Indre
#147832 Tikrai labai mielas ir gražus - net vaikai atiduoda ledus =)
Vartotojo avataras
Parašė Kerol
#147892 O Dieve koks minkštulis fainuolis atrodo :flo
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#148100 Siandienine
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Parašė varlyte
#148121 B) puikumėlis tavo šuo
Parašėvers
Aš irgi galvoju turėt šuniuką. Bet va, išeinu iš namų ryte ir tik trečią valandą grįžtu. Mano mama irgi. Bet turim didielį garažą ir kiemas yra. Dar turim aptvarą šuniui. Net nežinau, kokios veislės šuo ištvertų tiek laiko paliktas vienas. Nors savaitgalius ir po mokyklos jis galėtų būti su manim visą dieną. Net nežinau, ką daryti, gal turit patarimų kokių?

Papasakokit, kaip jūsų šuniukai būna vieni(jei būna).
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#148259 Niu nežinau, kažkaip man perdėtai tas viskas , aš jokio dėmesio savo šuniui nerodau, išvis gal jau nereikia šunis žmonėm prilygint.. O pats tikriausias šuo man yra vokiečių aviganis(vilkiuks), bet manau tai jau specifika, kai labiau rimtas sargas reikalingas. O šiaip tai paprasčiausia ir yra su paprastais mišrūnais, dvarniaškom vadinamais :da
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#148275 geriausiu atveju miega kai buna viena :)
blogesniu primyza is pykcio , kad palikom princese :)
na o blogiausiu nusidrasko ausi, nugara, koja nusigrauzia, pilva iki raudonumo nulaizo :x

na bet cia tik mano suo...problema tik ta tau bus kad maziuka kai paliksi ilgiasniam laikui kauks ir reikalu atlikt lauke neismokysi..nes reikia vest i lauka kas kelias valandas kol mokini..bet jei turi voljera tai tos bedos atkrenta..
Vartotojo avataras
Parašė maraija
#149815 ...mano pabūna vienas, ryte išeinu, vakare pareinu..pabūna, tik neėda nieko ir negeria....gyvenimas prasideda kai grįžtu....mano šuo labai kasosi, kas galėtų būti, nežinote? nuo to lapatojimo jo net naktį pabundu.... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#149818 Ar kaso kokią vieną konkrečią vietą? gal ausis? tuomet gali būti ausų erkutės, spec lašiukais paskalauji ir išgyja(jei atvirai nežinau ar su šunim taip, katei mano taip buvo), aišku būna ir odos kailio visokiųū ligučių ir grybelinio tipo, geriausia aišku su veterinaru pasitart. Apžiūrėk ar ausys švarios, ar nėra ant odos po kailiu pleiskanų.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#149827 gali but blusos, odos ligos..ka jis kaso ? visa kaili ? tada apziurek oda ar nera nuplikes kailis..gali but ausu ligos kaip jau sake...paziurek ar ausyse nera rudu tokiu isskyru ..na o kai apziuresi parasyk ka radai :)
Vartotojo avataras
Parašė maraija
#149831 nu nėra ausyse, kažko ko nebuvo..kaip visada....kailis irgi plikų vietų nėra....kaso labiausiai po pažastimi priekinių kojų...taip biškį labiau link nugaros...bet jau duoda, negaliu žiūrėti....mažu šampūnas? mes prieš važiuodami į miestą išsimaudėme ežere su kažkokiu antiparazitiniu šampūnu... :bloga