Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#142215 Apsiskalbiau ir išlyginau senus skalbinius. Dar nuvaliau dulkes nuo palangės ir stalo. :king
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#142616 Pagaliau išploviau visas grindis :DD , surinkau visus obuolius :DD ir išsiuvinėjau dar vieną spalvą :DD
Parašė gruodine
#146143 ...isvaliau sekcija:isploviau indus,isblizginau stiklus,nors labai nemegstu tokio darbo....is pasiutimo.....vakar buvau isejusi i zmones,pamaciau koks yra idealus gyvenimas:geras vyras,nuostabus vaikai ir namai...tiesiog idile...ech,kad man nors maza dalelyte tiek....
....prabudus toks siutas apeme iki negalejimo,pradejau gailetis saves-nesveika man vaikscioti pas laimingus zmones....uz tai ir nukreipiau savo pasiutima i apdulkejusia sekcija...
norejau paklausti kaip vaduojates is pykcio priepuoliu?
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#146256 Kadangi nuėjau ir įstatė naują žilką, tai nupjoviau žolę ir negerai, bet užsikabarojau ir išvaliau kaminą!! :DD
Vartotojo avataras
Parašė Ponia.Popo
#146290 Isvirtos slyvu kompotas ir obuolienes =)
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#148242 :DD Iššlaviau visus namus, Iškračiau ir padėjau į rūsį palangių gėlių lovelius, įtraukiau į rūsį laistymo žarną, nuvaliau užsilikusį langą lauke,padariau pietus, IR!!: pašveičiau kiek turėjau jėgų seną laką, paskui nutepiau pinoteksu, o po kiek laiko ir sluoksniu lako lauko duris :DD :DD :DD M, dar persodinau savo du mandarinus ir pamezgiau :))) :king
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#148832 Išsiskalbiau rankšluosčius ir užmerkiau patalynę. =)
Vartotojo avataras
Parašė maraija
#148845 marinavau agurkus
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#149186 Išlyginau patalyne ir išsiskalbiau kelis drabužius. Dabar jau tikrai tvarka. :kazokas
Vartotojo avataras
Parašė sumersara
#151290 išvaliau šaldytuvą ir išploviau virtuvės grindis
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#153013 issiskalbiau nes nebeturejau svariu rubu
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#153166 nuvaliau visus langus =)