Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#148783 et net nzn ka daryt...na protingiausia turbut bus pasisneket su gydytoja ir palikt jai nusprest kai kita karta apsilankysiu...ji vistiek geriau zino uz mane...
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#148877 Skaitau ir neatsistebiu ant kiek skirtingai žmones tie patys vaistai veikia.. Aš labai nedaug jo gėriau ir net negaliu pasakyt apie kokį poveikį, bet man pasirodė, kad man jis kaip tik nerimą net padidindavo, ir nesistebėjau, nes būtent tam man jį ir skyrė, kad padidint aktyvumą, kad nors truputi veiklos norėčiau, tai dar labiau nustembu, kai paskaitau, kad kitiem su miegu sieja.. O apetitui jokio poveikio nebuvo.. =)
ParašėŠiršė
#175622 Pastebėjau, kad kai neišgeriu tabletės, tampu labai irzli ir prie visų kabinėjuosi. Nors dar tik mėnesį juos vartoju
Parašė asarele
Širšė rašė:Pastebėjau, kad kai neišgeriu tabletės, tampu labai irzli ir prie visų kabinėjuosi. Nors dar tik mėnesį juos vartoju

laba, Širše. man zinok irgi tas pats budavo - ir net ne vien tada, kai neisgerdavau tabletes. agresyvumas dar pasireiksdavo.
seniai juos vartoji?
ParašėŠiršė
#175982 Tik mėnesį!
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#176052 As juos vartoju apie menesi, man nuo ju siaubinga savijauta buna :( Pleciasi vyzdziai, liejasi vaizdas, krecia saltis, nesitveri savam kailyje....:( Kelias dienas negeriau viskas susitvarke. Bet manau, kad jei jau pradejau gydytis, tai reikia juos gerti... Bet savijauta nuo ju, pasikartosiu, man siaubinga.... :(
ParašėŠiršė
#176191 Tai gal netinka tie vaistai? O kokią dozę vartoji?
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#176196 Šiaip tikrai gali netikti vaistas. Ypač, jei sukelia jausmą, kurį tu vadini "nesitveri savam kailyje". Tai tikriausiai gana didelis nerimas. Man nuo Venlafaksino taip buvo... Tik aš tą nesitvėrimą savo kailyje išreikšdavau visokiais buities darbais ir vaikščiojimu ir vadinau aktyviu nerimu. Pakeitė AD ir viskas stojo į savo vietas. Tai pakalbėk su savo gydytoja apie tuos šalutinius... Gal tikrai šitie AD tau netinka. =)
Vartotojo avataras
Parašė enya
#176236 o cia AD?? o as visa laika galvojau, kad neuroleptikai :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#176245 Na, gal ir ne AD, aš irgi nepažiūrėjau, bet esmė tame, kad nerimo, kai nesitveri savam kailyje neturėtų būti. Bent jau taip sako mano gydytojas. =)
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#176354 Na, as vartoju 2 mg per diena. Gal tikrai reiks pakalbet su gydytoju, nes jau dvi savaites nepraeina. Beja, irgi pastebejau, kad kartais nei is sio is to pajuntu agresija :(
ParašėŠiršė
enya rašė:o cia AD?? o as visa laika galvojau, kad neuroleptikai :bloga

Neuroleptikai :)
Vartotojo avataras
Parašė abc
doom rašė:Kam nors yra pasitaikęs drebėjimas nuo jo? Nes kažko nesuprantu. Nuo AD taip man nebuvo, Depakin'as atvirkščiai - atpalaiduoja. Lieka kaltas Fluanxolis. Antrą naktį kankinuos negalėdama užmigti ( gal dėl to, kad Lorafen negeriau). Nu bet žodžiu gulėjau visą nakti ir drebėjau. Neapsikenčiau, atsikėliau paryčiais, tai nuo rankų virpėjimo ir cigaretę pamečiau.

TAU TAS DREBULYS NUO LOROFNO KONKRECIAI NEISGRIAI IR pyyp! APSTINENCIJA ZODZIU JAI NEBENORI LORAFEN TAI KENTEK SUNKU BET ISKESTI GALIM ESU PATYRES :(
Vartotojo avataras
Parašė Amore
#193072 kiek laiko jus si vaista esat gere? :bloga tai jis nuo depresijos ar daugiau nuo nerimo?
Parašėeggle
#196958 Aš šitą vaistą jau geriu apie porą savaičių 1mg per dieną. Tikrai nemanau kad jis padeda man nuo ko nors, tik daugiau noriu miego ir nežinau ar tai susiję, bet sapnai tapo kraupūs. Vartoju kartu su cipralex, teks su daktarė tartis turbūt kad pakeistų man šituos vaistus.