Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė kukas
#149382 Gal kas pasidalintumėte patirtimi kaip jautėtės sumažinę cipralekso dozę??? Pardėjau mažinti ir apėmė toks liūdesys jau kelinta diena. Kaži ar tai šalutinis mažinimo požymis ar depresijos grįžimas????
Parašė Indre
#149461 Pradėjus mažinti šiuos vaistus man pasireiškė daugiau galvos skausmas, netgi nerimas, tačiau po kelių savaičių viskas praėjo..
Vartotojo avataras
Parašė Laikas
#156420 As irgi geriu situos vaistus, 2 metus beveik. Pirma karta letai stengiausi nutraukti, buvau Islandijoje, bet tik su sefu suspykau, isejau is darbo, ir iskart po kiek laiko atsirado atkrytis, gryzau namo gydziausi ir atsistojau, viskas buvo kitaip, isvaziavau i Islandija siai vasarai ir iskart, pabuves pora savaiteliu Lietuvai, i Danija mokytis. Bet ka gi nuojauta kuzdejo, jau gryzus Lietuvon, kad neesu ant bangos, neesu savimi, bet dar kazko blogo nebuvo. Tik i Danija atvaziavau, naujas gyvenimas, mokslai, naujas butas ir emociskai neatlaikiau... Esu dabar jau namie, geriu 20mg Cipralex su 30 Mg Mirtazapino vakare pries miega, va kaip buna mieli zmoguciai, bet labai karstai tikiu, kad pasveiksiu !
Vartotojo avataras
Parašė Laikas
#156424 Keisciausiai, kad vaistai bunant Danijoje mazai is tiesu padejo, tuo metu iprastai geriau 10mg , bet to ir reikia tiketis, nes kaip gi, vaistai nekontroliuos musu likimo, jie tik padeda, o visa kita turi ideti zmogus savo pastangom. Gal tiesiog esu jautrus, o si pavasari dar tikejaus, kad viskas bus taip sekmingai, bet ...
Vartotojo avataras
Parašė comes
#157452 Man irgi paskyre si vaista, dar pavasari. Greit padejo, ir is to dziaugsmo, po menesio meciau, be to ir kainuoja ne mazai :-(. Be vaistu ilgai kankinausi ir tik rudeni pradejau is naujo. Jau gydytoja su kompensacija israse ir paaiskino, kad reikia vartoti ne maziau kaip pusmeti.... Reikia, tai reikia.... Siaip tai padeda. Dar nakciai israse - Fluanxoli. Jau geriu vaistus pora menesiu, saziningai... nes noriu pasiekti rezultatu... Pavargau.... :-(.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#157541 kiek zn sitas vaistas labai lengvas...as ji geriau pati pirma dar 17 metu..tas pats kaip saldaniai nieko nepadejo..
Vartotojo avataras
Parašė comes
#157543 Taip, zinau kad lengvas vaistas. Bet as neturiu pasirinkimo. Galiu gerti tik toki medikamenta. Prie epilepsijos diagnozes is viso negalima gerti jokiu antideprisantu, jie sukelia traukulini aktyvuma. Gal ne tiek padeda kiek man noretusi, bet geriau nei nieko. Uztai, dziaugiuosi, kad radau si kampeli. bent jau bus galimybe pabendrauti.... O jei visai bus riesta... tuomet tikrai zinuosiu, kad cia visuomet rasiu parama.
Parašė antaneca
dangiska rašė:kiek zn sitas vaistas labai lengvas...as ji geriau pati pirma dar 17 metu..tas pats kaip saldaniai nieko nepadejo..

Dangiska kiek tau metu?
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#157758 man 24
Parašė antaneca
dangiska rašė:man 24

tai 7 metus geri ad?kiek esi ju isbandzius? Beje ar zinojai uk ir jav yra uzdraudus AD. nepilnameciams.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#157778 su pertraukom...bet per tas pertraukas vis atkrentu...na ir kvailai padare...neprotingi jie ten...ka butu man tada reikeja daryt...jei nebuciau nusizudzius tai mokykla butu reikeja baigti veliau po pilnametystes...bet greiciausiai buciau..
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#157780 o isbandzius esu atrodo 5
Parašė Miyavi
#157801 as turbut daugiau, kokiu vienu bent ;]] kad ir kaip nebutu cia kuo girtis, bet visgi gyvenimas savo padaro. bandziau situos. nezinau net. kazkaip taip bendrai zvelgiant, tai gal kaip buvo, taip ir paliko. ta prasme nebuvo labai ryskaus skirtumo po to juos nutraukiau ir palikau be nieko..
Vartotojo avataras
Parašė Laikas
#158412 Idomu ar galima gerti daugiau nei 20 Mg Cipralex, ar kas nors yra bandes taip ? Mmm
Vartotojo avataras
Parašė Silva
#158416 aš geriu 10,bet mano gydytoja užsiminė ,kad užsienyje dabar praktikuojamos didesnės dozės ,t.y 20,bet aš kažkodėl nesiryžau bandyti