Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė era
#82844 Kad nebeturiu aš jokio ritmo. Tik tiek, kad septintą valandą vakaro jau lūžtu. O toliau-kaip Dievas duoda.
Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
#102178 suklupau...
Paskutinį kartą redagavo DoubleMama 2009 02 05, 15:49. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras
Parašė Rėja
#104644 Nsiunčiau registracijos formą į ARV Auto dėl vairavimo kursų :bloga Jaučiu, kad mane tuoj pagirs Šmėkla :bloga :D
Vartotojo avataras
Parašė Prakeiktasis
#122512 Užsileidau centrą ant pusės garso tik :D , visi langai drebejo grindys. Per kūna ėjo žemi garsai, teko pasiklausyt tik kokias 8 minutes. Nes nujaučiau kad kažkas ne to bus. Išjungiau centrą, išgirdau kad kažkas daužo į radijatorius, kažkas už sienos daužo i sieną. Kažkas net muziką irgi pasileidęs buvo ta progą. Šio velnio aparato gerus metus nebuvau įjungęs vardant savo ir kitų gerovės :D . Net dabar sedžiu ir galva svaigsta :bloga.
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#125845 Sakau pranešimą... Aiškinu auditorijai, kas ir kaip ten. Ir kažkas uždavė klausimą. Pasakiau: "Man ausies uždegimas, taigi neprigirdžiu, prašyčiau pakartot klausimą garsiau. :D :D :D
Vartotojo avataras
Parašė vikute
#136539 kažkokiam vaikinui prisikabinus prie manęs ir pradėjus klausinėti apie vaikiną, atsakiau: vaikino neturiu, nes esu ištikima draugei.Tada paklausė ar aš biseksuali.Nepasimetus sakau: o tai blogai? ir patenkinta nulydėjau jį akimis tolyn :D
Vartotojo avataras
Parašė Farewell
#138300 Pablūdau ir skambinėjau žmonėm. Po savo pasakojimų apie ateivius, manau, kad užknisau galutinai.
Parašė incognito
#149354 išlipau keliomis stotelėmis ankščiau ir grįžau gerą kelią iki namų piškom
Parašė incognito
#149355 P.S man patiko, žadu kartot :super
Vartotojo avataras
Parašė Unfortunate
#150218 Per matematikos savarankišką darbą nusprendžiau, kad plaustą kažkas irkluoja ir jis turi savo greitį, todėl nepavyko išspręsti uždavinio. Mano vaizduotė pernelyg laki. :D
Vartotojo avataras
Parašė Asta0
#150349 As durne durne durne. Suvalgiau silkes. Paskui suvalgiau 2 saldainius karvute. Ir po to isgeriau arbatos su pienu. Zinot kas buvo toliau. Vidurius paleido. :D
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#164638 Išdžiovinau cigaretę fenu - mat, netyčiom buvau įmetus į arbatą. Kambariokės virto iš koto. Nematau ko juoktis - jugi kainuoja. :D :D :D :D
Vartotojo avataras
Parašė MaDrUnK
#166045 Išmečiau keturiasdešimt litų į šiušklių dėžę ir jau išnešiau šiukšles. Baisu, kas su mano galva darosi, ir kaip aš galėjau nepastebėti? Liūdna, pirmą kartą taip kvailai su pinigais pasielgiau ir kažką tai pamečiau.