Moderatorius: Astro-Meška

Parašėnemoku
#147096 Norėčiau baigti skleisti nevykėlės aurą.
Vartotojo avataras
Parašė Unfortunate
#150217 Norėčiau nebebūti tokia įkyri, nes užknisu Ž. Nenoriu jo užknist.
Vartotojo avataras
Parašė cocoro
#151225 lytį. gal būtų lengviau
Vartotojo avataras
Parašė nakviša
#151499 Polinkį nerimauti be pagrindo,nustoti varginti artimuosius savo skundais-sau norėčiau daugiau kantrybės ir ištvermės-jaučiu jų stoką...
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#151526 keltis anksciau
Parašė incognito
dangiska rašė:keltis anksciau

BŪTENT
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#152267 Norėčiau būti bent jau fiziškai sveika. =)
Parašė Cinderella
#152504 Kad nebūčiau isterikė ir nedepresuočiau dėl sušiktos praeities
Vartotojo avataras
Parašė paulius24
#152652 Noreciau pakeisti viska... Poziuri i gyvenima, juodas mintis kurios pas mane galvoje... Noreciau pakeisti save...
Vartotojo avataras
Parašė Asta0
#152661 Noreciau nepergyventi del kiekvienos smulkmenos.
Vartotojo avataras
Parašė linn
#152687 noreciau buti laiminga
ParašėKūnas
#153673 Pakeisti požiūrį ir protą. Man gėda, kad nesugebu mokytis taip, jog nereikėtų mokėti už mokslą. Mano šeima ir taip gyvena ne per geriausiai, o štai aš dar taip nevykusiai elgiuosi. Jeigu dar skolų prisidarysiu ir reikės mokėti kredito kainą tai šivis bus šakės. Nesugebu susidoroti su užduotimis, bet turiu elgtis sąžiningai. Norėčiau rimtai susikaupti ir pasimokyti, kad nereikėtų nuvilti šeimos. Nes norint pačiam išsilaikyti, reikėtų ieškotis normaliai apmokamo darbo, bet tada tai jau tikrai prisidarysiu skolų. Lieka tikėtis apvaizdos pagalbos, nes kitaip visos pastangos beprasmiškos.
Vartotojo avataras
Parašė sumersara
#154599 Labai, labai noriu tureti daugiau valios besilaikant naujos dietos
ParašėKūnas
#163103 Kiekvieną rytą, vos atsikėlęs pasižiūriu į veidrodį - tikrinu ar dar nepabudau iš šio sapno. Neprabundu daugumoje iš stebėtų atvejų, jei būti preciziškai tiksliems - visais atvejais. Sako, pabudome ir kelkimės! Bet jūs kelkitės be manęs, aš dar neprabudau. Taip ir lieku gulėti, neprasibudinęs.
Vartotojo avataras
Parašė Dharma
#163116 Norėčiau norėti įsileisti kitą žmogų į savo pasaulį.