Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Lota
#140243 Niekaip negaliu susikaupti ir imtis pagaliau kokios nors veiklos. Gal šiandien pabandysiu susidaryt sveikimo planą.susiplanuoti atostogas. išsiplauti galvą.išsiurbti kilimą.paskambinti į seniūniją. O paskui turbūt skaitysiu feminizmą.
Vartotojo avataras
Parašė maraija
#142252 noriu tinginiauti ir nieko neveikti, taip pat skaityti pradeti Senekos "Laiskai Liucilijui"
Vartotojo avataras
Parašė lorke
#142517 reiks vaziuoti pas kuma :x priziureti jos neigalu sunu, taipat klausytis, kad nenumetu svorio, kad vartoju bereikalingai vaistus ir pan ... :ufo
Parašė gruodine
#145423 Labas rytas,islipau is lovos ir iskarto puoliau prie kompo(ko gero pradejau sirgti priklausomybe nuo DK)...planuoju konservuoti cukuniju misraine...turiu labai gera recepta,jei kas susidometu,galiu parasyti...
Parašė gruodine
#145428 ......ir dar...pasitikrinau pasta,gavau laiska apie organizuojama klasioku susitikima....malonus rupesciai uzpuls...smagu...
Parašė Indre
#147831 Po rytinio kavos puodelio kibsiu į virtuvės gramdymą, vonios ir tuliko šveitimą, kiliminės dangos valymą, dulkių valymą ir galiausiai grindų plovimą.. mmm.. gerai būtų ir langus išvalyt.. po viso to pridėsiu grožio procedūras duše. O jau tada bandelių kepimas, kol jos keps pasižiūrėti koks velnias mano banko sąskaitoj dedasi, susiplanuoti išlaidas. Dar reik peržiūrėti, kurias knygas esu bibliotekai skolinga ir naujas užsisakyti (paimti rytoj).. ir galiausiai pas draugę užsukti.
Tik tokie mano planai :lakstau :lakstau :lakstau
Parašė Sunrise
#148102 Šiandien planuoju pabaigt rašyt ataskaitą, pradėt naują darbelį, dar labai norėčiau susikitk su senu geru draugu ir pasivaiksčiot po miestą, parką ar šiaip kur nors :) pažiūrėjau, kad ryt žadamas lietutis, be to ir dirbsiu tai labai norėčiau išnaudot dieną prasmingai ir maloniai veiklai
Vartotojo avataras
Parašė Agata
#148507 Padaryt pietus, nueit į kapelius, uždegt žvakelę ir padėt gelyčių ant sesytės kapelio...ir verkt visą naktį...
Vartotojo avataras
Parašė Lota
Lota rašė:Niekaip negaliu susikaupti ir imtis pagaliau kokios nors veiklos. Gal šiandien pabandysiu susidaryt sveikimo planą.susiplanuoti atostogas. išsiplauti galvą.išsiurbti kilimą.paskambinti į seniūniją. O paskui turbūt skaitysiu feminizmą.

Tai va, po dviejų mėn. dar nepaskambinau į seniuniją, dabar jau reikia eiti. dar reikia paskambint į polikliniką, užregistruoti mamą pas endoktrnologą,nuvesti ją pasidaryti dantų nuotraukas, užregistruoti pas stomatologą, paimti jai siuntimą pas dermatologą.
Tai aš turbūt eisiu siurbti kilimą, o galvos šiandien neplausiu. :kazokas
Vartotojo avataras
Parašė Lota
#153627 O gal geriau iš karto eisiu miegot.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#153631 reikia i akropoli vaziuot...o sedziu nerimas sukiles...kaip tokiai vaziuot :?
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#153884 Suredaguoti nemažą tekstą.
Apsiskalbti. =)
Parašė Cinderella
#154213 Eisiu pasidaryt arbatos prie tinginio ir dirbti su "5 Raktais"
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#154231 zaisiu kompiuterini zaidima ir ziuresiu babeli :)
Vartotojo avataras
Parašė sumersara
#154298 leksiu i paskaitas