Visiems, norintiems įveikti apatiją. Moderuoja visi, kas netingi, t.y. kuria užduotis.

Moderatoriai: Astro-Meška, Agni

Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#153402 Pagaminti kažką naujo,done:)
Pakepėm rukytas dešreles keptuvėje,sutarkavom sūri(lyditą),išvirėm makaronus,sumetėm dešreles,lydita sūrį,ir daug baziliko.....Gavosi labai idomiai,skaniai....Norėčiau šį savo projekta patobulinti,kad sūris ir bazilikas dar geriau atskleistu savo aromatus....
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#153585 parašyk laišką mamai. Formą leidžiu pasirinkti (aš tokia mielaširdinga, ar ne? :achtung ). Laiške turėtum išdėstyti, kuo esi dėkinga jai, prisiminti pačius gražiausius momentus, dalykus, kurių ji tave išmokė, metą, kai ji tave suprato ir palaikė.
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
mumu rašė:parašyk laišką mamai. Formą leidžiu pasirinkti (aš tokia mielaširdinga, ar ne? :achtung ). Laiške turėtum išdėstyti, kuo esi dėkinga jai, prisiminti pačius gražiausius momentus, dalykus, kurių ji tave išmokė, metą, kai ji tave suprato ir palaikė.

pyp pyp pyp....ohhhhhh nemo ,you are so going down with this :D Tikiuosi issiusti nebutina?
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#153590 tai kokia prasmė to laiško? Su savim kalbėkis mintyse, o mamai turėsi išsiųst :P
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
mumu rašė:tai kokia prasmė to laiško? Su savim kalbėkis mintyse, o mamai turėsi išsiųst :P

o mazule tau bus papludimys su akmenukais:D
Vartotojo avataras
Parašė mumu
#153593 waiting ;boba
Parašė Gotautė
#153645 užkalbink nepažįstamą žmogų.
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#153750 Langus pagaliau nuvaliau,toli gražu neidealus,bet kol kas pirmam rimtam bandymui tiks :) Thanks God i have just 3 of them :D
ParašėKatinas
#154052 pasakyk trims zmonems,kad juos myli
nueik i teatra ar koki rengini
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#154055 Susirandi tos šalies lankytinas vietas(japonija)
Pabėgioti 3 kartus
Paskaityk knyga Ivanauskaitės "Viršvalandžiai" jei yra galimybė.
Pradėti mokytis man sunkų dalyką
Nueiti pasidaryti prancūziško manikiūro.
Susirasyk ka noretum nuveikti per gyvenimą.
Savaitę,kasdien padaryk po 50 atsilenkimu.
savaite kasdien pasportuok
pažiūrėk seną rusų multiką čipolinaa
apsilankyk havana social club
Išsiklijuok lubas/sieną/pusę sienos naktį šviečiančiomis žvaigždutėmis.
pagamink ką nors iš mano blog'o ir parašyk ten komentarą.
paragauk metinio sokolado
Peržiūrėk Emiro Kusturicos filmą "Promise me this" (torrentuose turėtų būt).
nueik i teatra ar koki rengini
parašyk laišką mamai. Formą leidžiu pasirinkti (aš tokia mielaširdinga, ar ne? Shocked ). Laiške turėtum išdėstyti, kuo esi dėkinga jai, prisiminti pačius gražiausius momentus, dalykus, kurių ji tave išmokė, metą, kai ji tave suprato ir palaikė.
užkalbink nepažįstamą žmogų.

Pasimokiau viena val.Dariau interaktyvius nemokamus Turku kalbos pradmenis testus:)
Pažaisti su vaiku done:) šeimininkės sūnus mane šiandien special myl4jo tai buvo koki 15 fun:)
Stebek tekanti vandenį...Stebiu vos ne kasdien plaudama indus :D
Pasakiau 3 zmonems kad juos koham:)
Paskutinį kartą redagavo Stewie 2009 11 05, 17:25. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras
Parašė DoubleMama
#156317 įsijunk savo mėgiamą muziką ir iš širdies pašok
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#157388 nusipirk gėlių.
ParašėKatinas
#158054 skirk valanda sau ir veik,tai ka labiausiai noretum
paskaityk horoskopa ir paziurek ar issipildys :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#158586 Padaryk tai ką seniai atidėlioji-done(tai ką atidėliojau,dabar darau kiekvieną dieną,kolkas be rezultatų..)
Vartotojo avataras
Parašė Stewie
#158587 paskaityk horoskopa ir paziurek ar issipildys-done
Šaulys
Tikslui pasiekti pasitelksite žinias, įkvėpimą, žavesį. Gerai būtų, kad tas užsidegimas greitai neišblėstų. Palanki diena korespondencijai, reklamai, komercijai, pramogų organizavimui, meilės pasimatymui. Ypatingo dėmesio reikalaus vaikai.
Užsidegimas buvo(turbūt dėl sniego)...Ne tai kad išblėso,bet truputi nugeso bet vis dar judu,nors diena eina į pabaigą..Pareklamavau save..Žiūrėsim:)