Moderatorius: Astro-Meška

Parašė Cinderella
#152502 Baisiausiai nerimauju dėl ATEITIES
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#152585 Aš irgi dėl tos nesąmonės labai nerimauju. Kur gyvent, kur dirbt, už ką gyvent baigus studijas ir bla bla... :bloga
Parašė agruj
#154194 As jauciu nerima, nes nezinau ka rytoj rengtis ir taip pas kiekviena vakara
Vartotojo avataras
Parašė Bubastė
#154211 Oho koks patarimas :D

Jaučiu žmogui, kuris nesugalvoja ką ryt apsirengti labai patiko mintis susidaryti planą visai savaitei, xi xi :D

O šiaip gal ir geras planas...

Ups.. ne į temą aš čia.

Šiuo metu nerimauju dėl savo ėdimo kiaurą savaitgalį,,
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#154234 as ir nerimauju del sukilusio apetito...noris est ir est...kol kas leidziu sau siek tiek..bet bijau kad taps nevaldoma :x
Vartotojo avataras
Parašė smekla
#154261 O geras, kas čia per sutapimai, man ir labai neramu, kad irgi kažkok apetitas sužvėrėjęs :bloga .. Kas čia mums, ant žiemos organizmas nori atsargas susikraut?.. :achtung
Vartotojo avataras
Parašė nakviša
#154381 Nerimauju,nes atrodo,kad vaistai nebenuslopina liguistų baimių ir nerimo,kaip vasarą,nors dozė nemaža...žodžiu nerimas dėl nerimo...
Parašė Nematoma
#154424 dėl tėčio, ar gaus darbą...
Vartotojo avataras
Parašė Prakeiktasis
#154613 Nerimauju del savo busenos, bei nesuprantu del ko visas kunas dreba ar nuo fizinio kruvio ar nuo vaistu pasalinio poveikio.
Vartotojo avataras
Parašė nakviša
#154800 Dėl pablogėjusios sveikatos(negeri tyrimų rezultatai) -tiek fizinės,tiek dvasinės...
Vartotojo avataras
Parašė Silva
#154869 Pradėjau pastebimai blogiau jaustis,neramu
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#155319 ...del to, kad šiandien valgiau daugiau, nei reikėjo. :bloga
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#155330 atrodo normaliai jauciaus bet gryzau rankos dreba , kalbu per greit :bloga nepatinka man tas nerimastingumas