Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#155061 Vakarinis mėgstamos poezijos prisiminimas ir pasiskaitymas. =)
Vartotojo avataras
Parašė Sheila
#155231 Labai smagiai su draugais pažaidėme biliardą.
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#155320 Mano pristatymas per seminarą. Labai šauniai išsikalbėjau. :D Čia rimtai. Labai malonu dalintis savo susidomėjimu ir žiniomis apie ką nors su kitais. =)
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#155328 prekinimasis :DD
ParašėKūnas
#155352 Na šiandien miegojau keturias h, o tikėjausi kokias tris, bet ne esmė, pagaliau baigėsi tas beprasmiškas savaitgalis, kai negali niekuom užsiimti per kai kuriuos idiotus. Dabar galiu ramiai pabūti, šiandien pagaliau įvykdžiau tam tikrą užduotį, galbūt tai eis tik į gerą. Jaučiuosi 'puse bėdos' kai pabėgu nuo visko ir galiu ramiai dirbti. Mano tikslas - išlaikyti panašų miego valandų skaičių ir sumažinti bereikalingos veiklos laiką.
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#164275 Pasivaikščiojimas. Šiandien buvo labai geras oras, visą dieną švietė saulė... Tai labai maloniai nuteikė. =)
Parašė asarele
#164730 siandien pagaliau, po beveik menesio pertraukos buvau treniruoteje zirgyne :))) :lakstau :DD kaaaip as jo buvau pasiilgus...... =)
Parašė gruodine
#164999 ....seminaras,už 3 lt gerai praleistas laikas...pamačiau,kaip rimtus dalykus galima pateikti linksmai ir maloniai...čia mano žingsnis į žmones,ir sekasi labai neblogai...dar susimokėjau pinigus už kelionę į Lenkiją...faina... :)))
Vartotojo avataras
Parašė kukas
#165005 Pridariau su dukrelėm kalną segių :)
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#165017 gulejimas pirti..konkreciai issilydziau
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#166078 viska veikt,ka veikiau----NES NEREIKEJO I DARBA!!!!!!!!!
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#166080 auskaru verimas
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#168507 numigau valanda pietu miego...priguliau prie savo mazytes,taip geeera...ir uzmigau...
ParašėKūnas
#168563 Numigau valandą...