Moderatorius: mango

Vartotojo avataras
Parašė Agni
#150829 tas juodis ypač. toks bučiuotinas :achtung
Vartotojo avataras
Parašė Kerol
#154449 Vokiečių aviganis bastosi gatvėmis ir šaligatviais. būkite atsargūs
Vartotojo avataras
Parašė maraija
#155182 ..pagaliau nusipirkau tu ampuliu kur Dangiska siule...vakar maudžiau šunį ežere, buvau šlapia iki pusės, ir vos neįsiverčiau, nes paslydau... :achtung
bet pavyko šiaip ne taip ištrinkti su dešrelių pagalba....tik labai į žemes trynėsi, turbūt tos ampulės pakankamai graužia....bet tikrai lyg mažiau kasosi, o tai jau nebėjo kentėti....dabar dar po savaitės reiks pakartoti..... :lakstau
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#155183 kaip smagu turejo but =) tik kad vanduo saltas jau ganetinai :)
Vartotojo avataras
Parašė Kerol
#155259 Sunys JegA
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#155411 [quote="smekla"]Niu nežinau, kažkaip man perdėtai tas viskas , aš jokio dėmesio savo šuniui nerodau, išvis gal jau nereikia šunis žmonėm prilygint..

:x O man slykstus zmones kurie nemegsta gyvunu,ir net nebendrauju su jais ,pvz.kai nusipirkau suni baigesi draugyste su drauge ,nes ji pasake kad slykstus mano suo ,ir panasiai.Man suo asmeniskai kaip zmogus ir vaikas ir vaistas ir seimos narys.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#155458 na as myliu gyvunus, bet jie turi turet savo vieta namie..mane erzina kai suni sodina prie stalo, ant sofos..
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#155563 Nu as savojo nesodinu prie stalo ar i lova nekvieciu ,bet jis ir neina :bloga
Vartotojo avataras
Parašė maraija
#155567 ...aš prie stalo irgi nepratinu savo šuns, netgi šerti neleidžiu nuo stalo...
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#155603 o man šuo ir prie stalo sėdi ir miega kartu. man jis brangesnis už žmogų.

beje, išmokiau nešti mano rankinuką :achtung
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#155612 na as savo suni irgi myliu...vadinu ja savo vaiku :) na vaikas ir yra...menesio pasiemem tai buvo sunkiau negu su kudykiu :)

nu su rankinuku tai prikolas :D zmones jauciu ziuriu atsisukdami :)
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#155618 jo, net masinos pristabdo :achtung
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#155619 nufotkink kada ir mum parodyk :super
Vartotojo avataras
Parašė Agni
#155622 na tam reiktų kito žmogaus, nes kažkas turi ją laikyt už pavadžio.
Parašė Gotautė
#155969 Iki šių metų pavasario su manimi kartu augo anglų koker-spanielis vardu Arčibaldas. Mirė būdamas 18 metų. Visą gyvenimą šis gyvūnas buvo aktyvus, labai ištikimas, bet turėjo labai savotišką chorakterį (ir niekaip Tu jo nepakeisi). Puikiai sugyveno su vaikais, kitais gyvūnais. Jautėsi šeimos galva. :D Visą gyvenimą valgė košes(kvietinę, miežinę) ir tai,ko aš nesuvalgydavau, nemėgo šunų maisto. Gaila tik, kad nuo gimimo aš bijau gyvūnų(anksčiau net musių bijojau), tad taip ir nesugebėjau labai susidraugauti su juo. O šeip tikrai šaunus gyvūnas buvo.