Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#151305 bet blogai kad nepraeina su laiku, nes dazniausiai visi tie pojuciai buna is pradziu o paskui nebejauti nieko blogo :?
Parašė Nematoma
#151310 nu matai, kai pradėjau vartoti, nieko nebuvo, tik pirmas dienas tas šioks toks šalutinis poveikis pasireiškė, bet va dabar kažkaip pradėjo vis dažniau tose ausyse spengti...tikiuosi, praeis, nes tikrai nenoriu, kad šiuos vaistus keistų i kitus
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#151329 na kiekvienas organizmas reaguoja skirtingai turbut...o gal kokius kitus dar vartoji ..man buvo visokiu keistenybiu kai geriau nemazai vaistu vienu tarpu ..
Parašė Nematoma
#151429 retkarčiais Lexotanil'i
Vartotojo avataras
Parašė Blue
Melisa rašė:ir man jį išrašė kaip antrą antidepresantą. kol kas šalutinių poveikių nepastebėjau.

su kokias kombinacija.

Man visai gal ir tiko jie.... tik kad galva sukdavos, atrodydavo tuoj nualpsiu.
Vartotojo avataras
Parašė Blue
Blue rašė:
Melisa rašė:ir man jį išrašė kaip antrą antidepresantą. kol kas šalutinių poveikių nepastebėjau.

su kokias kombinacija.

Man visai gal ir tiko jie.... tik kad galva sukdavos, atrodydavo tuoj nualpsiu.

Ps labiau su zyban taip buvo, bet is esmes sudetis ta pati tiek zyban,, wellbutrin ir siu tik pavad skirtingas.
Parašė Migle
#163955 Nepastebejau jokio salutinio poveikio,geriu kartu su seroxatu.O nuotaika tai pagferejo ir kazkiek jauciuosi atsipalaidavus.
Parašėnemoku
#176067 Geriu gal kokią savaitę, kartu su kitais antidepresantais. Kol kas pykina, skauda galvą, pasireiškia įvairūs miego sutrikimai.
Parašėnemoku
#177213 Vis dar pykina ir skauda galvą dažnai.
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#177248 kurioj dienos pusej geri? Reik ryte ir pavalgius...
Parašėnemoku
#177253 Ryte pavalgius.
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#177263 kokia doze? su kuo geri?
Parašėnemoku
#177265 Pradžiai išrašė 150 kartu su fluoxetino 40mg.
Parašė Medūza
#186342 Pradejau gerti antra diena siuos vaistus. Dar gerai nesuprantu ju poveikio, bet atrodo, kad nuotaika pakelia. Tik va silpnumas labai didelis. Bet cia gal susije su pries tai vartotu vaistu nutraukimu. Ziuresim kaip bus. Tik dabar perskaiciau anotacijoje, kad ju dalinti negalima, nes yra tikimybe perdozuoti. O as dvi dienas dalinau.
Parašė Medūza
#186832 Eilini karta dar vienas antidepresantas netiko. Baisus traukuliai uzejo, tachikardija ir baisi nemiga. :(