Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė oksana
#88948 O gal mamytes tiesiog truksta vaikui ir taip jis bando santazuoti ,o gal ji nusileis,taip mazi vaikai nereiskia nepasitenkinimo ,jaigu aukletoja bjauri
Vartotojo avataras
Parašė Sheila
#88955 na i maziuku grupe eidavo vienas berniukas, tai iki klykimo draskymosi ten budavo, dar vienas irgi su asarom ir ilgesingo sedejimo prie lango, o ten auklyte visus mustruoja kai reikalas ten, nieko jie daryti negali, vos neturi sedet ant kilimo nieko nedarydami, o dabar i musu grupe perejo, tai puikiai adaptavosi, baigesi sunki kelione i darzeli. bet siaip tai pilnai gali butu, kad cia santazas leliaus.
Vartotojo avataras
Parašė era
#89033 O aš pažiūrėjau filmą :) Ne su vaiku. Bet beveik :D
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#117491 Su pussesere apvaikštinėjom Sereikiškes, prisižiūrėjom visokių antyčių, priplepėjom, po to dar nuo tų sereikškių nukeliavom iki PANORAMOS. Prisijuokėm iki soties. :)))
Tik kad kojas jau šiek tiek gelia. Bet niekis tai, palyginus su tuo, kaip buvo smagu. =)
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#130228 Su pussesere Gavnopolį pasivaikštinėjom, pasiplepėjom, naujienom pasidalinau, aš dar vitaminų nusipirkau... Nu, apskritai labai džiaugiuosi, kad mano ir pusseserės santykiai šiais metais labai panuoširdėjo ir mes tapom gana artimos. :jap
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#139979 Su draugais kelias valandas pravaikštinėjom botanikos sode. :DD
Vartotojo avataras
Parašė Farewell
#139995 Pasivaikščiojau su drauge. Buvo beveik smagu :king
Vartotojo avataras
Parašė Farewell
#140400 Pasideginau su Enigma :pupos
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#145507 Pasivaikštinėjau su pussesere Panery, pasisvečiavau pas ją, paplepėjom. =)
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#145791 Pavaikštinėjau su drauge vakare. Išsikalbėjom... Smagu buvo. Tik sušalom abi čiut čiut. =)
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#155469 Su grupioke apėjom Užupį, užsukom į Bernardinų kapines ir smagiai pasisėdėjom geltonuose klevų lapuose. =)
ParašėKūnas
#155529 Pakalbėjau su žmogum, kas itin retai atsitinka, aišku visokių nesamonių prišnekėjau, nes taip Dievo duota, normaliai mintį suformuluoti galiu nebent raštu, o geriau jos išvis neformuluoti.
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#156485 Susitikau su puske. Pavaikštinėjom po parduotuves. Į paupy, kaip aš norėjau, nusprendėm neiti, nes pusseserė labai bijo peršalti. Vis tiek buvo ramu ir gera pabūti su savu žmogumi. :jap
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#157961 butinai mazei savo paskaitysiu pasaka pries miega..nes lb save grauziu istisai,kad as bloga mama ir skiriu per mazai jai demesio...nors mano draugas(kartu visi gyvenam jau metai) sako,kad as isigalvoju ir kad ji mane santazuoja,manipuliuoja mano sitais jausmais..nu nezinau as vistiek istisai save grauziu..gal praeis,kai vaistai prades veikt...gal cia tik ta depresija su nerimu man toki jausma duoda...
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#158082 Siandien pasistengsiu pries darba suspet nuvest i supynes pasisupt savo princesyte :)
p.s.jei neprades lyt lietus,nes cia tai daznas variantas..