Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Bubastė
#158782 Buvau pas kirpėją.. Jaučiuosi baisiai :D
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#158842 blogai nukirpo ?
as eisiu grifkos kirptis ne uz ilgo ..nesu gyvenime turejus :) tikiuosi bus gerai :)
siandien issiploviau galva ir nagus nusilakavau :)
Vartotojo avataras
Parašė Bubastė
#159116 Oo.. Kaip faina, grifka :) Būtinai pasidalink įspūdžiais po.. Kokie Tavo plaukai? Aš ir norėčiau, man labai gražu, tik žinau, kad jos prižiūrėt neturėsiu noro, plaukai linkę banguotis..

Škias, su mano kirpimu - gal ir gerai ten viskas, tik tiek, kad gerokai nutrumpino. Aš savo plaukus būč vadinus labai ilgais iki kirpimo ir labai viduriniškais dabar.. :D Iškarpė keistai, na susitarėm, kad paeksperimentuojam.. Bet aš visad porą dienų negaliu žiūrėt į naują darinį ant galvos, paskui apsiprantu...

O šiandien aš nusidepiliavau blauzdas. Va.. Nors ir prie buities darbų tai paminėjau :D
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#159138 pas mane tiesus..blond ..noriu kazko panasaus i lady gaga kirpima , bet aisku , kad neatrodytu kaip salmas , nes pas ja butent taip atrodo :D

as ir nemegstu kai nutrumpina..o kirpejos megsta..

depiliacija fuu..labai skauda...:)

siandien as kauke plaukam pasidariau ir nuejau i gyma :king
Parašėnemoku
#159309 Apsipurskiau nuoviru nuo plauku slinkimo.
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#159525 buvau kirpykloj :) esu patenkinta.. atrodo ispudingai ;book nusikirpau grifka kaip planavau :)
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#159526 na ir tuoj eisiu i gyma...
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#159874 Kaip man reikėtų į kirpklą, bet šiuo metu visai negaliu sau leist :cry: Teks palaukt kito mėnesio.
Užtat šiandien pasidariau kaukę veidui ir plaukams, pasportavau ir bandysiu mest rūkt :!:
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#159882 issitepliojau ypatingu mamos kremu kuno ..nusilakavau nagus..ir bandau priemones grifkai formuot is namie turimu..siandien bandau viena is loreal playballu
Parašėnemoku
#159919 Nusikirpau plaukus durnyno kirpykloj. :D
Parašė Cinderella
#159921 Ir kaip?
Vartotojo avataras
Parašė Bubastė
#159935 išsimaudžiau :D
Parašėnemoku
Cinderella rašė:Ir kaip?

Gerai, patinka.
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#160398 ...einu galva isiplaut ir pasidazyt mordele...
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#160477 makiazas ir grifkos tiesinimas :D