Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#157488 Jaučiu disžiulį dėkingumą Virtual už tai, kad leidžia pagyventi savo namuose, kol bent kiek pagerės, bei Agni, kuri visada nuramina, kai paskambinu.

Labai labai ačiū. :flo

(Susigraudinau iki ašarų, kad manimi taip rūpinamasi.)
Vartotojo avataras
Parašė Bubastė
#157830 Noriu padėkoti už šilumą, kurią jaučiu savyje. Tam, kieno dėka tai yra
Vartotojo avataras
Parašė nakviša
#158147 sau,kad šiuo metu lyg ir pavyksta visokius nerimus kažkur nustumti...bent kol kas...
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#158151 sito forumo dalyviam , kad esat tokie draugiski , mieli ir rupestingi B) :heart :flo
Vartotojo avataras
Parašė Ramu5
#158256 Aš irgi dėkoju...
Smulkiau pasisakysiu kai bus Thanksgiving'as (lapkričio 26)
B)
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#158279 As pasikartosiu,bet irgi DIDELIS ACIU VISIEMS FORUMIECIAMS!!Nors cia neilgai esu,bet jauciu kaip lengveja,nes turiu su kuo pabendrauti,ko man svetimoj saly lb tuko..nes tikrai vien vaistai negydo,turi pats sau padet..psichologe man neprieinama,uztai lb dziaugiuos atradus JUS!!!!!!

ACIU :flo
Parašė Cinderella
#159409 Labai noriu padėkoti avietei už nuostabius paplepėjimus,ji man kaip sesuo,pas mus tiek panašumų,kad neįsivaizduojat :jap :)))
Ir visiem kitiem,Silva,Oksana,DanasMaklaudas,Marse....už tai,kad palaikot,nors ir virtualioj erdvėj,bet esat šalia ir už tai,kad tikiuosi nesmerkiat :flo :jap
Vartotojo avataras
Parašė aviete
#159414 Aciu Cinderella,tu irgi man labai labai brangi B) Aciu visiems ir sitam forumui uztai,kad atradau Cinderella,tikiuos,kad busim drauges visam likusiam gyvenimui... :flo
Vartotojo avataras
Parašė lorke
#159669 silvai, kad rupinasi manim :flo
Vartotojo avataras
Parašė dangiska
#161325 DankanuiMaklaudui uz rupesti ir puikiai praleista laika :jap
Vartotojo avataras
Parašė Mona
#161407 Silvai už vaistus, ir tai, kad pagaliau išsimiegojau :aciu
Vartotojo avataras
Parašė comes
#162785 Savo draugiai, kad vis dar palaiko mane ir neapleidzia manes, neziurint mano sumauto charakterio ir suniskos savyjautos. Siandiena ji mane labai padrasino.....
Vartotojo avataras
Parašė maraija
#164707 ...Gruodinei, už gerai praleistą laiką šeštadienį....
Vartotojo avataras
Parašė the ending
#179134 Tomash'ui,už tai kad šiąnakt buvo (morališkai)šalia,kai man to taip reikėjo...ačiū Tau labai B)
Vartotojo avataras
Parašė Melani
#180350 Zmogui,kuris nepabijojo rezti tai ka galvoja savo 'virsininkei',pagaliau gal pastate ja i vieta ir nebesiautes per pamokas. didele padeka. truksta tokiu drasiu zmoniu.! pagarba. :super