Moderatorius: Astro-Meška

Vartotojo avataras
Parašė Sheila
#15725 Aš labai mėgstu viena važinėtis po naktinį miestą besiklausant muzikos, labai patinka leisti laiką gamtoje ar sode, arba keliaujant po Lietuvą ir išsimaudant visuose pravažiuojamuose upėse, upeliuose ar ežeruose bei apžiūrint visas lankytinas vietas, mėgstu žiūrėti romantines komedijas, nes patinka laimingos pabaigos :DD bei dievinu saviškio laisvadienius, nes labai patinka būti su juo :heart
Vartotojo avataras
Parašė Agata
#15806 labiausiai megstu bendrauti su jumis, mano mielieji =) B) ir su visais idomiais zmonemis...megstu naujus patyrimus, adrenalina, megstu isklausyt, padet...garsiai garsiai klausyt music...labai megstu tas akimirkas naktimis, kai prie poros zvakiu ir tylios sielos musikos uzklumpa ikvepimas ir kuriu...nesvarbu, kad nesamones, bet visvien :D o labiausiai megstu svajoti... :dream: megstu planuoti kaip igyvendinsiu savo siekius ir uzsibreztus tixlus, taip yrodydama visiem, kad galiu daugiau nei visi mano...
Vartotojo avataras
Parašė oksana
#15808 Tai tu saunuole,kad turi tikslu :super
Vartotojo avataras
Parašė Agata
#16059 jau geriau pasiexiu viska, kiek uzsibreziau...nesvarbu, kaip tai bus sunku...negu pateisindama kai kuriu zmoniu ''lukescius''... :P
Vartotojo avataras
Parašė linjurga
Euforija rašė:labiausiai megstu bendrauti su jumis, mano mielieji =) B) ir su visais idomiais zmonemis...megstu naujus patyrimus, adrenalina, megstu isklausyt, padet...garsiai garsiai klausyt music...labai megstu tas akimirkas naktimis, kai prie poros zvakiu ir tylios sielos musikos uzklumpa ikvepimas ir kuriu...nesvarbu, kad nesamones, bet visvien :D o labiausiai megstu svajoti... :dream: megstu planuoti kaip igyvendinsiu savo siekius ir uzsibreztus tixlus, taip yrodydama visiem, kad galiu daugiau nei visi mano...

Džiaugiuosi už tave, Euforija, matau, kad depresijai nepavyko išplėšt iš tavęs tų dalykų, už kurių gali užsikabint, kad gyventum. Net neabejoju, kad pasieksi visų savo tikslų. Juk kovojantiems padeda pats likimas :super :flo
Vartotojo avataras
Parašė Agata
#16115 asiu linjurga... B) :heart
Parašėlakstute
#16179 Suskambėjus žadintuvui dar pasivartyti lovoje kokį pusvalanduką :DD
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#16188 Ogo! Kiek daug visokiu malonumu is jusu galima ismokti! :DD Man malonu gerti skanutele kvepiancia arbata, rukyti, vaikstineti po senamiesti, plepeti su keistais zmonemis, labai malonu susisupti i silta pleda ir klausytis kokios mano ausiai mielos muzikos, taip pat malonu mastyti apie kokias nors naujas idejas rasiniams, taip pat mokytis piesti (dabar jau zmogaus anatomijos stadijoje). Pastaruoju metu pamegau ir naujas pazintis... O maloniausia, ko gero, yra santykis su zmogumi, kai tiek vienas, tiek kitas, turime ka duoti ir mokame priimti tai, kas duodama. =)
Vartotojo avataras
Parašė coffee
#17338 piešti,fotografuoti,rankdarbiais užsiiminėti,skaityti,žiūrėti gerus filmus,gerti balintą kavą ir rukyti,pezėti niekus..naršyti internete,flirtuoti.
Parašė birute
#17876 man maloniausia vaiksciot po parduotuves, zinoma, jei pinigiu turiu. ir laikas greit prabega, ir siaip smagu
Parašė Perla
#17972 Siandienos mano maloni veikla:kompas,tv,karsta vone su ziedlapiais ir gera knyga.
Vartotojo avataras
Parašė Jozhik v'tumane
#45810 Geriu melisu arbata, rukau balkone, ziuriu i zvaigzdes. Gan ramu. Ramybe man didelis malonumas. Ir retenybe, deja.
Vartotojo avataras
Parašė era
#45811 Matavausi naują apatinių komplektėlį.. Mrr..
Vartotojo avataras
Parašė coffee
#45854 šiandien maloningai pasiknaisiojau mamos ryzuose ir atradau kelias drapanėles sau.
dar apsibalzaminau plaukus ir nusiteikiau dažyboms sekmadienį.back to blond :DD
Vartotojo avataras
Parašė era
#45860 Pažintinis žaidimas Lineage.. Tos mergaitės ir Rumunijos visai mielos.